Antena Căutare

Lucian Bute a trecut de proba cantarului: "Vreau sa fac un meci fara greseala"

Pugilistul roman Lucian Bute si irlandezul Brian Magee au trecut, in aceasta dimineata, cantarul oficial inaintea meciului pentru titlul mondial IBF, care se va disputa la Centre Bell din Montreal.

"Nu am avut probleme in a ajunge la greutatea dorita, sunt plin de energie. Sunt pregatit fizic si psihic si astept cu nerabdare sa urc in ring. Il respect pe Magee, dar cel mai bun va castiga"


"M-am pregatit foarte bine si l-am studiat pe adversarul meu. E stangaci, ca mine, ceea ce imi complica putin tactica. Obiectivul meu este sa fac un meci fara greseala, sa domin lupta de la inceput pana la sfarsit. Vreau sa castig toate cele 12 runde"



Lucian Bute isi va pune centura in joc pentru a saptea oara duminica dimineata, intr-o gala ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, cand il va intalni pe irlandezul Brian Magee.

Bute, 27 de victorii din tot atatea partide, dintre care 22 prin KO, va boxa pentru a treia oara la profesionisti impotriva unui pugilist european, dupa rusul Serghei Tatevosian si danezul Lolenga Mock. Lucian Bute a castigat titlul mondial in versiunea IBF la 19 octombrie 2007, dupa ce l-a invins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reusit sa-si apere cu succes centura in alte sase randuri. La inceputul lunii noiembrie 2010, Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul de televiziune american Showtime.

Brian Magee, in varsta de 35 de ani, a disputat 38 de partide in cariera, reusind sa castige 34 (24 prin KO), pierzand trei si remizand o data.

Liga 2/ Vointa Sibiu, primul loc al Seriei a II-a. Vezi rezultatele inregistrate in etapa 18!... Galatasaray - Fenerbahce 1-2/ Cat mai rezista Hagi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x