Antena Căutare

Galatasaray - Fenerbahce 1-2/ Cat mai rezista Hagi?

Fenerbahce a castigat cu 2-1 derby-ul Turciei, pe terenul rivalei din Istanbul, asta desi se temea la inceputul partidei de "lovitura leului ranit". Leul a cedat insa dupa 75 de minute, Fener reusind sa intoarca soarta partidei dupa ce fostul ei jucator, Kazim Kazim, deschisese scorul pentru trupa lui Hagi.


Fostul atacant al Stelei a fost schimbat cu Harry Kewell, dupa care a inceput cosmarul. Noul-intrat Semih Senturk a profitat de o gafa in apararea gazdelor si a reluat in plasa cu capul din 6 metri centrarea lui Alex. Lovitura de gratie a venit pe final, cand in minutul 87 Alex a inscris cu capul de la 11 metri, cu toata opozitia lui Zapata.

Hagi a revenit pe banca lui Galatasaray toamna trecuta, insa rezultatele lui au fost dezamagitoare. Galatasaray se afla pe locul 11 in prima liga turca, la 27 de puncte de Fenerbahce.

Lucian Bute a trecut de proba cantarului: "Vreau sa fac un meci fara greseala"... Mutu, din nou la echipa nationala. Vezi lotul Romaniei pentru partidele cu Bosnia si Luxemburg!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x