Căutare Live

Luna plecarilor! Portsmouth isi pastreaza jucatorii doar in calendar

Fanii lui Portsmouth isi pot cumpara calendarul echipei pe 2013 doar pentru a-si aminti de anumiti jucatori. Din cei 12 jucatori alesi pentru a reprezenta lunile anului, doar trei au mai ramas la echipa. Si nici n-a inceput bine anul.

FOTO! DIN 12 JUCATORI, DOAR 3 AU MAI RAMAS LA ECHIPA

Traditia clubului Portsmouth obliga la un calendar pentru noul an. Cum era normal, pentru fiecare dintre cele 12 luni a fost ales cate un fotbalist. Cum sedinta foto s-a realizat la finalul lui 2012, oficialii clubului englez n-au luat in calcul situatia contractuala a mai multor jucatori.

Astfel, in primele zile ale noului an, mai multi jucatori si-au terminat intelegerile cu Portsmouth, iar clubul n-a reusit prelungirea contractelor. Unii au ramas liberi, altii au semnat deja cu alte grupari.

De exemplu, Josh Thompson, reprezentantul lunii februarie, a semnat un contract pe un an si jumatate cu Colchester. El a ramas insa pe coperta calendarului 2013 al lui Portsmouth. La fel se intampla cu alti opt fotbalisti, care si-au gasit alte echipe chiar inainte de intrarea in noul an.

Meciul Ungaria-Romania se va disputa fara spectatori... FOTO! Istoria se reconstruieste! Lucrari de modernizare la celebrul stadion Maracana...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri