Antena Căutare

Lyon a castigat prima batalie cu Puel in privinta banilor pe care acesta ii solicita

Fostul antrenor ceruse 5 milioane de euro pentru ca a fost demis inainte de terminarea contractului.

Claude Puel a venit la Olympique Lyon in vara lui 2008, inlocuindu-l pe Alain Perrin, care castigase atat campionatul cat si Cupa Frantei.

Fostul jucator al lui Monaco nu a reusit sa castige niciun trofeu cu OL, dar a reusit sa-i duca pe cei de pe Gerland in semifinalele Ligii Campionilor, performanta ce nu a mai fost reusita de niciun alt antrenor (sezonul 2009-2010, unde a fost eliminata de Bayern Munchen).

Iritat de seceta de rezultate, Aulas a luat decizia sa-l demita pe Puel in vara lui 2011 iar in locul sau a venit Remi Garde. Fostul antrenor a cerut 5 milioane de euro compensatii pentru ca i s-a reziliat contractul inainte de termen (3,3 milioane castig nerealizat din potentialele prime pe care le-ar fi incasat pana la finalul intelegerii si 1,7 milioane - daune morale).

Tribunalul din Lyon a respins marti solicitarile antrenorului asa ca OL a castigat primul batalie din razboiul cu cel ce a condus-o 3 ani de pe banca tehnica.

Foto: Hepta

Benzema, cel mai bun fotbalist francez al anului... Copos il lauda pe Gigi: "Esti cel mai mare om de marketing din lume!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x