Antena Căutare

Copos il lauda pe Gigi: "Esti cel mai mare om de marketing din lume!"

Gigi Becali a comentat faptul ca toate biletele la meciul Steaua - AEK Larnaca de maine seara sunt pe cale de a fi epuizate.

Eu nu vreau sa ma intorc in Ghencea, vreau sa fac pe placul suporterilor, atat. Nu pot sa fac numai ce vreau eu la Steaua. 60% din populatia Romaniei inseamna un spirit enorm. Fac in interesul suporterilor totul.

64 de milioane le-am dat galeriei pentru coregrafie. Eu fac cum este dorinta si vointa suporterilor. Ma intorc in Ghencea, dar meciurile cu miza le vom juca pe "National Arena". Arena s-a facut ca sa se joace fotbal, nu sa stea ca o bijuterie. Nu putem sa o lasam nepopulata, e pacat de ea. Cine sa o populeze? Daca o populeaza Dinamo vin 270, daca o populeaza Rapid vin 720, iar la CFR vin 12 jumate. Atunci, cine sa o populeze? Steaua, bineinteles! Marketingul pe care il fac duce .

Copos mi-a spus ca sunt cel mai mare om de marketing din lume, mi-a dat mesaj: «Machiavelli, iar ai umplut iar stadionul. Esti cel mai tare om de marketing din lume!»", a spus Gigi Becali.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Lyon a castigat prima batalie cu Puel in privinta banilor pe care acesta ii solicita... Arpad Paszkany: "Desfiintez CFR-ul daca am fost implicati in lucruri necurate"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x