Căutare Live

NEWS ALERT | Mirel Rădoi este noul selecționer al României! A fost votat în unanimitate la Comitetul Executiv al FRF. Ce obiectiv are

Mirel Rădoi este noul selecționer al României, după ce a fost votat în unanimitate de membrii Comitetului Executiv al FRF. Fostul selecționer de la tineret are ca obiectiv calificarea României la EURO 2020.

Mirel Rădoi, noul selecționer al României

La 38 de ani, Mirel Rădoi a devenit selecționerul primei reprezentative a României, după ce propunerea Comisiei Tehnice a trecut cu unanimitate de voturi în cadrul Comitetului Executiv de la FRF.

Chiar dacă s-a vorbit despre Petrescu, Hagi sau chiar Mircea Lucescu, FRF l-a luat în calcul doar pe Mirel Rădoi pentru a-l înlocui în funcție pe Cosmin Contra.

Mirel Rădoi va debuta pe banca echipei mari a României în martie 2020, atunci când ”tricolorii” vor juca primul meci de baraj cu Islanda, în drumul spre EURO 2020.

PARCURS DE SENZAȚIE LA TINERET

Rădoi a devenit angajat FRF în luna martie 2018, atunci când a ocupat funcţia de manager sportiv al echipei naţionale U21 a României. Câteva luni mai târziu, în august, a fost numit de Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, ”principal” la naționala de tineret, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă de la o echipă de club din Arabia Saudită.

Rădoi a reuşit să califice reprezentativa U21 la EURO 2019, acolo unde a ajuns până în semifinale. Acolo, România a pierdut dramatic în fața Germaniei. Clasarea în primele patru echipe la EURO 2019 a însemnat calificarea la Jocurile Olimpice a echipei de fotbal, după o pauză de 56 de ani.

43 DE MECIURI CA SĂ AJUNGI SELECȚIONER (22 victorii, 10 egaluri, 11 infrangeri):

Liga 1 - FCSB: 8 victorii, 6 egaluri, 5 înfrângeri

Cupe Europene: 2-0 (d) şi 2-3 (a) cu AS Trencin (tur II calificări LC); 1-1 (a) si 2-4 (d) cu Partizan Belgrad (tur III calificări LC); 0-3 (a) şi 1-0 (d) cu Rosenborg (play off EL). -

Cupa Romaniei: 1-0 (d) cu „U Cluj (Liga II); 1-1 (5-2 d.p.) (d) cu FC Baia Mare (Liga II) - Cupa Ligii: 1-0 (a) cu ACS Poli Timişoara

Mirel Rădoi a strâns 15 jocuri ca antrenor al României U21, reuşind să obțină nouă succese și trei rezultate de egalitate. România U21 a pierdut doar trei partide cu Rădoi antrenor.

„Sunt dezamăgită!”. Simona Halep, ADEVĂRUL despre relația cu Toni Iuruc. Câți copii ar vrea ea să aibă... Pe scurt din sport: Mirel Radoi este noul selectioner, primul meci pe 26 martie 2020 cu Islanda...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri