Antena Căutare

Pe scurt din sport: Mirel Radoi este noul selectioner, primul meci pe 26 martie 2020 cu Islanda

revista presei sportive

1. Nationala are selectioner nou: Mirel Radoi. Fiind la rascrucea schimbarilor de generatii, probabil Mirel este cea mai buna solutie pentru prima reprezentativa, tinand cont ca a pregatit cu succes U21. El are sansa de a califica Romania la Euro 2020, primul meci, cu Islanda, pe 26 martie, se va disputa pe arena Laugardalsvöllur, din Reykjavik. Învingătoarea duelului Islanda - România va înfrunta câştigătoarea duelului Bulgaria - Ungaria, în deplasare, pe 31 martie.

2. Aseara in UCL, Tottenham a revenit de la 0-2 cu Olympiacos la debutul lui Mourinho pe banca englezilor (4-2), în Liga Campionilor. Real Madrid, egalată de PSG (2-2), după ce a condus cu 2-0. Egal pentru City, acasă, cu Şahtior (1-1).
Rezultatele aici: https://www.uefa.com/uefachampionsleague/matches/#/md/33941

In programul de azi al Ligii Campionilor avem, mai important, Barca - Dortmund si Liverpool - Napoli. Partidele se vad in Ro pe Telekom, Digi si Look, iar online pe www.uefa.tv

3. Monopostul Ferrari F2002 cu care germanul Michale Schumacher a câştigat trei mari premii în 2002, an în care a cucerit titlul mondial cu numărul cinci din cele şapte obţinute în carieră, va fi scos la o licitaţie organizată la Abu Dhabi, unde în week-end va avea loc ultima etapă a sezonului 2019 al Campionatului Mondial de Formula 1. Reprezentanţii casei de licitaţii Sotheby’s se aşteaptă ca monopostul să fie vândut cu peste şapte milioane de euro.
De asemenea, va fi scos la lictaţie şi monopostul Benetton B192, cu care Schumacher a concurat în primul său sezon complet în F1, în 1992. Schumacher, 50 de ani, se află în convalescenţă după accidentul suferit la schi pe 29 decembrie 2013.

4. Burleanu: Din 2021, cluburile care nu îndeplinesc baremul de certificare al academiilor de copii şi juniori nu mai primesc licenţa pentru Liga I. "Cu actuala certificare, cea din 2019, doar cinci cluburi din Liga I îndeplinesc acest barem de 60 de puncte: Viitorul. Craiova, Dinamo, Voluntari şi FCSB. Din martie 2020, cluburule care nu îndeplinesc acest target vor fi amendate cu 120.000 de lei şi vor fi obligate să semneze un acord scris cu FRF, ca în maximum un an de zile să întreprindă toate acţiunile necesare pentru a îndeplini acest barem ... din 2021, neîndeplinirea obligatiei va duce la neacordarea licenţei de Liga I".

5. Naţioanala feminină de handbal a României a fost învinsă, marţi, cu scorul de 32-23 (15-16), de Olanda, într-un amical disputat în Japonia, informează FRH. Naţioanala feminină de handbal a României a fost învinsă, marţi, cu scorul de 32-23 (15-16), de Olanda, într-un amical disputat în Japonia, informează FRH. Programul României în grupa preliminară este următorul: cu Spania (30 noiembrie), Senegal (1 decembrie), Kazahstan (3 decembrie), Muntenegru (4 decembrie) şi Ungaria (6 decembrie).

6. Australianca Samantha Kerr va fi transferată la Chelsea în perioada de mercato din această iarnă şi va deveni jucătoarea cu cel mai mare salariu din istoria fotbalului feminin, 480.000 de euro brut pe an, informează lequipe.fr. Si norvegianca Ada Hegerberg, atacantul echipei Olympique Lyon, primul Balon de Aur feminin din istorie, în 2018, are tot 480.000 de euro brut pe an, dar Kerr rămâne cu mai mulţi bani după impozitare, datorită taxelor mai mici din Marea Britanie.

7. Cotidianul Mundo Deportivo scrie, marţi, că jucătorul formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, va câştiga Balonul de Aur, fiind urmat în clasament de fundaşul echipei Liverpool, Virgil van Dijk. Sursa citată menţionează că o echipă de la France Football, care decernează trofeul, s-a deplasat la Barcelona pentru a realiza un reportaj cu Messi şi pentru fotografiile oficiale. Premiul e anuntat pe 2 decembrie.

8. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că are de gând să se implice în organizarea sportului românesc, subliniind că trebuie schimbat modul în care lucrează federaţiile, dar şi ministerul cu federaţiile.

9. Ovidiu Haţegan ocupă locul 23 în topul Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a fotbalului (IFFHS) al celor mai buni arbitri din 2019. Haţegan a acumulat 3 puncte şi se află la egalitate cu Daniele Orsato (Italia), Wilton Sampaio (Brazilia) şi Anthony Taylor (Anglia). Cel mai bun arbitru al anului 2019 a fost desemnat slovenul Damir Skomina, urmat de germanul Felix Brych şi de olandezul Bjorn Kuipers.

10. S-a inchis si etapa 19 in Liga 2. UTA-Concordia, 1-0, iar CS Mioveni a învins pe Turris Turnu Măgurele cu scorul de 5-2 după ce a fost condusă cu 2-0. Clasament: 1. UTA 38p 2. Mioveni 34p 3. Rapid 31p 4. Petrolul 30p ... (primele doua promoveaza direct, a 3-a la baraj).

NEWS ALERT | Mirel Rădoi este noul selecționer al României! A fost votat în unanimitate la Comitetul Executiv al FRF. Ce... Mirel Rădoi a acceptat să devină selecționerul României: ”Vreau să devenim o familie! Cine nu dorește, să rămână acasă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x