Antena Căutare

Imagini sfâșietoare cu Kobe Bryant, chiar înainte de a muri! A dezvăluit motivul emoționant pentru care se deplasa cu un elicopter! „Se agrava!” - VIDEO

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant a avut un motiv emoționant pentru a se deplasa cu un elicopter personal – motiv ce nu a avut nicio legătură cu banii. A demonstrat totul chiar cu o zi înainte de tragedie.

Imagini sfâșietoare cu Kobe Bryant, chiar înainte de a muri! A dezvăluit motivul emoționant pentru care se deplasa cu un elicopter! „Se agrava!” - VIDEO
Kobe Bryant și Bianka, una dintre fiicele lui. | Captură video/ TMZ

Kobe Bryant a dezvăluit motivul pentru care obișnuia să se deplaseze cu un elicopter personal în cadrul unui interviu pe care l-a acordat în urmă cu trei ani.

Rutina lui Kobe Bryant era următoarea: se trezea la ora 4.00 dimineața, făcea exerciții cu greutăți la ora 5.00. Apoi, se întorcea acasă la timp, ca să fie lângă fiicele lui, care se trezeau la ora 6.30 dimineața, pentru a le pregăti să meargă la școală.

Citește și: Moartea lui Kobe Bryant a fost prezisă! Prăbușirea elicoperului, prezentată într-o animație, cu trei ani înainte de tragedie! VIDEO

După aceea, Kobe Bryant mergea în Los Angeles la antrenamente. Drumul îi lua 30 – 40 de minute. „Însă, apoi, traficul a început să fie din ce în ce mai rău. Am început să stau în trafic și să pierd lucruri ca un spectacol de teatru la școală. Totul se agrava”, a povestit el.

„A trebuit să găsesc o modalitate prin care să mă pot antrena, fără să renunț la timpul cu familia. Atunci m-am gândit să apelez la un elicopter, ca să îmi scurtez timpul petrecut pe drum, la 15 minute. Soția mea mi-a spus că le poate lua ea pe fiicele noastre de la școală, dare u am refuzat. Am vrut să face u asta. Sunt destule perioade în care nu îți vezi copiii. Vreau să profit de fiecare moment cu ele, chiar și de 20 de minute în mașină!”, a mai spus atunci Kobe Bryant.

Și se pare că nu a mințit! Cu doar o zi înainte de tragedia în care a murit, alături de una dintre fiicele lui și de alte șapte persoane, Kobe Bryant a fost filmat jucându-se cu una dintre fiicele lui - Bianka, în vârstă de trei ani. În doar câteva ore, viața lui avea să se încheie!

TMZ a obținut imagini cu legendarul baschetbalist, în timp ce petrecea timp cu fiica lui, Bianka, la un mall din Newport Beach. Și-a lăsat fiica să se distreze la un bazin cu pești koi și s-a plimbat cu ea prin magazine.

John McEnroe şi Martina Navratilova au intrat cu un banner pe Margaret Court Arena, cerând schimbarea numeului stadionul... Novak Djokovici, în lacrimi despre Kobe Bryant: A fost mentorul şi prietenul meu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x