Antena Căutare

Cine este soția lui Kobe Bryant. Avea doar 17 ani când s-a îndrăgostit de ea! Ce declarație de dragoste i-a făcut baschetbalistul înainte de a muri! „Te iubesc, mamacita mea!” - Foto

Soția lui Kobe Bryant trece prin momente extrem de dificile, după ce a primit vestea morții soțului ei și a uneia dintre fiice, la două luni după ce au sărbătorit două decenii de relație.

Cine este soția lui Kobe Bryant. Avea doar 17 ani când s-a îndrăgostit de ea! Ce declarație de dragoste i-a făcut baschetbalistul înainte de a muri! „Te iubesc, mamacita mea!” - Foto Galerie
Familia lui Kobe Bryant. | Instagram

Atunci, legendarul baschetbalist Kobe Bryant i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soției sale, Vanessa.

Kobe Bryant avea 21 de ani când a cunoscut-o pe Vanessa, care la acea vreme avea doar 17 ani și era încă la liceu. Relația lor a ținut primele pagini ale tabloidelor la acea vreme. Potrivit Los Angeles Times, un elicopter al unei televiziuni a survolat campusul în care se afla Vanessa, într-o încercare de a o surprinde alături de Kobe Bryant.

Cei doi s-au logodit la un an de când s-au cunoscut.Apoi, la șase luni de la logodnă, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii romantice și modeste, în anul 2001. Ea avea 18 ani, iar el 22, și au decis să nu semneze un acord prenupțial. S-a zvonit că părinții baschetbalistului nu au fost de acord cu nunta pe repede-înainte și că nu s-au prezentat la eveniment.

Citește și: Cutremurător! Ultimele imagini cu fiica lui Kobe Bryant, alături de tatăl ei, înainte de a muri! VIDEO

La doi ani după nuntă, Kobe Bryant a fost în mijlocul unui scandal, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală, în 2003, de către o angajată a unui hotel din Colorado.

A apărut într-o conferință de presă cu Vanessa alături de el și i-a spus atunci soției lui, cu lacrimi în ochi: „Tu ești coloana mea vertebrală. Ești o binecuvântare. Ești o parte din inima mea. Ești aerul de care am nevoie ca să trăiesc”.

Citește și: Câți bani avea Kobe Bryant! Legendarul baschetbalist a lăsat în urmă o avere fabuloasă!

„Și ești cea mai puternică persoană pe care o cunosc. Îmi pare rău că trebuie să te pun într-o asemena situație pe tine și pe familia noastră”, a mai spus atunci Kobe Bryant.

Întregul caz a fost anulat, după ce presupusa victimă a lui Kobe Bryant a refuzat să depună mărturie.

Cine este soția lui Kobe Bryant. Avea doar 17 ani când s-a îndrăgostit de ea! Ce declarație de dragoste i-a făcut baschetbalistul înainte de a muri! „Te iubesc, mamacita mea!” - Foto

Familia lui Kobe Bryant.

Instagram

La începutul anului 2005, Vanessa a pierdut o sarcină, iar Kobe Bryant și-a asumat vina pentru acel incident tragic din viața lor, spunând că și-a supus soția la un nivel mult prea mare de stres.

După zece ani de căsnicie, Vanessa i-a cerut divorțul, în anul 2011, și ar fi urmat să primească o jumătate din averea lui de 150 de milioane de dolari la acea vreme. Totuși, cei doi s-au împăcat și au devenit părinți în scurt timp, pentru o treia oară, când s-a născut fiica lor, Bianka.

Citește și: Ultimele clipe din viața lui Kobe Bryant au fost terifiante! Fiica lui a murit cu el! Ce spun martorii. „Nimeni nu ar fi putut supraviețui!” – VIDEO

Cu opt săptămâni înainte de a muri după ce s-a prăbușit elicopterul în care se afla, Kobe Bryant i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soției lui, la aniversarea lor de 20 de ani.

Citește și: De ce s-a prăbușit elicopterul lui Kobe Bryant! Au apărut ultimele înregistrări, înainte ca aparatul de zbor să dispară de pe radar! VIDEO

„În urmă cu fix 20 de ani am cunoscut-o pe cea mai bună prietenă a mea, pe regina mea, Vanessa Bryant. Am hotărât să o invit la o întâlnire la Disneyland în seara asta, ca să putem sărbători ca pe vremuri (înainte de a avea patru prințese). Te iubesc, mamacita mea, pentru totdeauna!”, i-a scris el soției lui, însoțindu-și mesajul cu o fotografie în cafe apăreau împreună.

Cine este soția lui Kobe Bryant. Avea doar 17 ani când s-a îndrăgostit de ea! Ce declarație de dragoste i-a făcut baschetbalistul înainte de a muri! „Te iubesc, mamacita mea!” - Foto

Kobe Bryant și soția lui, Vanessa, la Disneyland.

Instagram

Ulterior, legendarul baschetbalist a publicat o altă fotografie, în care apărea alături de soția lui, într-o seară romantică, la Disneyland.

În iunie 2019, cei doi au devenit părinți pentru a patra oară, câjnd s-a născut fiica lor, Capri Kobe. Cea de-a patra fiică le urma pe Natalia, în vârstă de 17 ani, Gianna, în vârstă de 13 ani, și Bianka, în vârstă de doi ani.

Alexander Zverev, în sferturi la Australian Open, după ce l-a eliminat pe Andrei Rublev... După un meci spectaculos cu Nick Kyrgios, Rafael Nadal s-a calificat în sferturi la Australian Open...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x