Antena Căutare

Mourinho confirma: "Da, plec la Real Madrid"

Jose Mourinho, antrenorul proaspetei castigatoare a Ligii Campionilor, Inter Milano, a declarat dupa victoria de sambata seara impotriva lui Bayern Munchen (2-0) ca partida de pe stadionul Santiago Bernabeu a fost ultima pe banca tehnica a italienilor. "Voi prelua Real Madrid", a confirmat Mourinho pentru presa.

După ce a criticat de atatea ori Serie A, antrenorul Interului si-a confirmat plecarea la Real Madrid nu la o televiune din Peninsula, ci la postul german SAT 1, dupa meci.

Invitat la final alaturi de Louis van Gaal, tehnicianul lui Bayern, si de Franz Beckenbauer, Mourinho a fost intrebat la un moment dat, in portugheză, de catre moderatorul emisiunii:
- A fost acesta ultimul dumneavoastra meci pe banca Interului?
Mourinho: Da.
- Unde plecati? La Real Madrid?
Mourinho: Da.
- E deja totul clar?
Mourinho: Da.

Dupa care tehnicianul portughez a dat mana cu Van Gaal, cu Beckenbauer, si-a luat baiatul, pe Jose, l-a ridicat pe umeri si l-a purtat asa in fata unui intreg stadion pana la vestiare.

Jose Mourinho, 47 de ani, a ajuns la Inter Milano in anul 2008, si mai are in palmares un trofeu al Ligii Campionilor in 2004, cu FC Porto. Cu Mourinho pe banca tehnica, Inter Milano a cucerit ultimele trei editii de campionat in Italia si a castigat Liga Campionilor dupa o pauza de 45 de ani.

Coform gsp.ro, Mourinho va semna pe patru ani cu Real Madrid, urmand sa castige 10 milioane de euro pentru fiecare sezon.

Cristi Chivu: "Sunt bucuros, cand m-am operat nu stiam daca voi mai juca fotbal!"... Victor Hanescu s-a calificat in turul doi Roland Garros...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x