Antena Căutare

"Mister K.O." l-a invins pe Gracev si a devenit noul campion NBAF la "semi-mijlocie". Lucian Bute: "Mi-am recapatat increderea. Imi doresc revansa cu Froch"

A fost seara magica la Montreal! La sase luni dupa infrangerea, in fata britanicului Carl Froch Lucian Bute l-a invins la puncte, pe rusul Denis Gracev, si a cucerit astfel, centura NBAF la categoria semi-mijlocie, intr-un meci disputat pe taram canadian. Dupa 12 reprize, Bute a pus o diferenta de 14 puncte intre el si adversar, primind victoria din partea tuturor celor trei arbitri.

Conform deciziei celor trei arbitri judecatori, BUTE s-a impus cu 115-113, 118-110 si 116-112.

Lucian Bute: "Mi-am recapatat increderea, aveam nevoie de un meci de 12 reprize"

''Sunt foarte, foarte fericit. A fost un meci destul de greu, un adversar puternic, agresiv, a lovit cu ambele braţe. Per ansamblu am controlat lupta, a fost o victorie muncita, frumosa. Dupa infrangerea cu Carl Froch, pot sune ca Lucian Bute a revenit in ring. Daca pierdeam acest meci, era foarte greu sa ma ridic. Dupa aceasta victorie frumoasa, sunt fericit. Mi-am recapatat increderea, aveam nevoie de un meci de 12 reprize. Imi doresc revansa cu Froch, mai ales ca nu a fost Lucian Bute la Nottingham. Am aratat ca pot sa si primesc lovituri dure, dar am reusit sa revin in meci'', a declarat Bute la Money.ro.

Antrenorul romanului, Stephan Larouche, a afirmat ca Bute nu a facut cel mai bun meci, dar a avut totul sub control. ''Adversarul a fost dificil, mai ales ca venea dupa meciul pierdut cu Froch. Nu l-am simţit obosit pe Lucian. A avut totul sub control. Mi-ar fi placut insa sa vad mai multa fluiditate'', a spus Larouche.

Denis Gracev: "Stiam ca nu pot castiga aici daca nu reusesc un KO"

''Nu am impresia ca am pierdut acest meci. Poate am pierdut 3 sau 4 reprize. Stiam ca nu pot castiga aici daca nu reusesc un KO. Acum stiu ca ma pot bate cu oricine, oricand. Bute nu mi-a pus probleme si mi-ar placea sa fie un meci revansa. Meciul cu Sillahk a fost mai greu'', a declarat Gracev.

DENIS GRACEV (12-0-1, 8 KO) era campion NABF la semigrea si mai practica si kickboxing, unde are un bilanţ de 17 victorii si doua infrangeri.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima infrangere la profesionisti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO in repriza a cincea, el pierzand centura IBF.

"Mister KO", nu a fost singurul roman, care a petrecut aseara, la Centre Bell. In aceeasi gala, Bogdan Dinu s-a impus in fata canadianului Eric Martel, intr-un meci disputat, la categoria grea. Si Adrian Diaconu a pasit in ring, dar nu a luptat. Pugilistul s-a retras oficial, din lumea boxului.

UPDATE! F1: Lewis Hamilton va pleca din pole position in Marele Premiu din Abu Dhabi! Vettel a fost EXCLUS din calificar... Juventus – Inter 1-3 / Seria de invincibilitate a campionilor s-a incheiat dupa 49 de partide!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x