Antena Căutare

Mutu la conferinta: "Vreau sa fiu primul de la nationala care inscrie pe noul stadion”. Bine ca nu e convocat Alexa

Adrian Mutu a venit astazi in fata presei, dupa ce ieri a lipsit de la intalnirea cu jurnalistii. "Briliantul", revenit la nationala dupa scandalul dinaintea meciului cu San Marino, a vorbit despre relatia cu selectionerul Victor Piturca si despre meciul cu Bosnia, de vineri.

"M-am concentrat la echipa de club, cu parere de rau ca nu am venit si la meciul cu Franta, dar nu am avut ce sa fac. M-am antrenat bine, am incercat sa-i demonstrez selectionerului ca merit sa fiu rechemat. M-am uitat cu parere de rau la meciul cu Franta, mi-as fi dorit sa joc. Cu atat mai rau imi pare ca nu am jucat cu Franta, cu stadionul plin.

Nu credeam ca o sa ma mai cheme, dar am avut multe discutii cu selectionerul si am rezolvat-o pana la urma. Era normal sa ne intelegem, pentru ca nu am fost certati. S-a exagerat atunci cu toate povestile care au aparut. Acum nu mai conteaza, ma bucur doar ca Victor Piturca a ales sa ma cheme din nou", a spus Adrian Mutu la conferinta de presa.

"Briliantul" promite ca va marca impotriva Belaruslui si spune ca nu se mai gandeste la banderola de capitan.

"Suntem motivati, pentru ca e obligatia noastra sa respectam tricoul echipei nationale. Meciul cu Belarus e important pentru clasamentul FIFA, trebuie sa urcam,e important si pentru campaniile viitoare.

Ar trebui sa ne dea de gandit faptul ca s-a incercat acel schimb de generatii si nu am reusit sa ne ridicam la performantele cu care ne obisnuise nationala.

Nu ma gandesc la banderola. Ne-a Piti mi-a spus atunci cand a venit ca eu voi fi capitan, dar in situati actuala nu stiu ce are de gand. Oricum, acest lucru conteaza foarte putin, eu vreau sa dau totul pe teren. Nu m-am gandit inca la retragere, o sa joc atata timp cat ma mai tin picioarele. Imi doresc sa inscriu maine, sa fiu primul care inscrie pe noul stadion, de la nationala", a mai spus Mutu.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Selectionerul Romaniei: “Trebuie sa pregatim cat mai bine preliminariile pentru CM 2014 si sa urcam cat mai repede in ur... Dinamo arunca bomba: vrea 3-0 la masa verde cu Vasluiul » Danilescu: "Mergem pana la TAS!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x