Antena Căutare

FOTO! N-au castigat nimic, dar au punctat la vestimentatie! Parada modei la Gala Balonului de Aur

Lionel Messi a castigat pentru a patra oara consecutiv Balonul de Aur, dar n-a fost printre remarcatii Galei de la Zurich la capitolul vestimentatie. In centrul atentiei s-au aflat Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Casillas sau Andres Iniesta, insotiti la eveniment de prietene si sotii.

Cuplul Irina Saik-Cristiano Ronaldo a avut parte de cele mai multe blitz-uri in zona media a Galei de la Zurich. CR7 a optat pentru un costum negru, la care a asortat o camasa alba si un papion, in timp ce frumoasa sa partenera si-a dezgolit umerii, oferind un decolteu destul de generos.

Cu exceptia lui Iker Casillas, care s-a afisat cu cravata, majoritatea fotbalistilor prezenti la eveniment au ales papionul. Xabi Alonso sau Sergio Ramos n-au facut nici ei exceptie.

O aparitie imposibil de trecut cu vederea a fost si Sara Carbonero. Sotia lui Casillas a imbracat o rochie alba, extrem de eleganta, dar destul de transparenta in zona sanilor. Cum prezentatoarea tv n-a purtat sutien, intelegem insistenta fotografilor in momentul aparitiei.

Tie care ti s-a parut cel mai prezentabil cuplu?

Istoria se scrie acum: Lionel Messi a castigat pentru a patra oara consecutiv Balonul de Aur... Cel mai ciudat si dur meci de fotbal are loc in Scotia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x