Antena Căutare

Nebunie curată în Argentina! Un fundaş a intrat pe teren cu un ac şi i-a înţepat tot meciul pe adversari! Nu, nu e o glumă!!!

Atunci când o echipă din liga a 4-a se întâlneşte cu o formaţie din prima ligă lucrurile sunt cât se poate de clare. Numai că un fundaş din Argentina a găsit o soluţie incredibilă pentru a anula diferenţa de valoare.

Treaba stă în felul următor. Federico Allende, apărător de fier la Sport Club Pacifico, grupare din liga a 4-a argentiniană, şi-a spus că e inutil să-i studieze pe adversari şi să încerce să-i blocheze fotbalistic, aşa că a trecut din prima la planul B.

Pacifico avea şansa porcului de Crăciun în meciul din Cupa Argentinei cu Estudiantes, iar casele de pariuri ofereau o cotă de 14,00 pentru succesul oaspeţilor. N-au ştiut că Allende e hotărât să facă orice pentru victorie.

Fundaşul a intrat pe teren cu un ac şi i-a înţepat în permanenţă pe atacanţii gazdelor. Indiferent cât de tare s-au plâns aceştia, arbitrul n-a luat nicio măsură, iar jucătorii lui Estudiantes au cerut, rând pe rând, să fie schimbaţi.

S-a terminat 3-2 pentru Pacifico, o surpriză enormă în fotbalul argentinian, iar Allende e tare mândru. "Cu un asemenea colos n-ai cum să te iei la bătaie pe fotbal, că te distruge, aşa că trebuie să ai minte şi să inventezi ceva cu care să-i opreşti. Acum, probabil, ei mă urăsc, dar asta e viaţa", a zis "înţepătorul" jucător.

Problema e că preşedintele lui Pacifico n-a gustat deloc tehnica murdară a fotbalistului şi a anunţat că-l va da afară! De unde şi frumoasa expresie... "am eu ac de cojocul tău".

Transfer EXCELENT realizat de CSU Craiova! A prezentat oficial un jucător dorit şi de Dinamo... Scandalul cu FISCUL i-a pus capac! Ronaldo vrea să plece din Spania, iar United şi PSG îşi freacă mâinile de bucurie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x