Nick Kyrgios a revenit asupra acuzaţiilor de corupţie formulate la adresa ATP, dar asociaţia a deschis deja o anchetă

Tenismenul Nick Kyrgios a afirmat că s-a referit la o dublă măsură în interpretarea regulamentului când a spus că ATP este o organzizaţie coruptă, informează Reuters.

Tenismenul Nick Kyrgios a afirmat că s-a referit la o dublă măsură în interpretarea regulamentului când a spus că ATP este o organzizaţie coruptă, informează Reuters.

"Scopul şi intenţia mea au fost de a spune despre ceea ce eu văd ca un dublu standard, nu despre corupţie", a scris Kyrgios pe Twitter, plângându-se de faptul că alţi jucători nu sunt sancţionaţi ca el pentru aceleaşi încălcări ale regulamentului.

Cu toate acestea, ATP a anunţat că a deschis o investigaţie după afirmaţiile lui Kyrgios, dar o eventuală sancţiune ar urma să fie stabilită după US Open.

Întrebat după meciul din turul I de la US Open dacă este afectat de amenda primită din partea ATP, în urma scandalului făcut la Cincinnati, Kyrgios a răspuns: "Nicidecum. ATP este destul de coruptă oricum, aşa că asta nu mă frământă deloc."

"Pentru ce am fost amendat cu 113.000 de dolari? Dar de ce vorbim despre ceva care s-a întâmplat în urmă cu trei săptămâni, când tocmai am tocat pe cineva în primul tur al US Open", a continuat Kyrgios.

Australianul, clasat pe locul 30 ATP şi cap de serie numărul 28, l-a învins, marţi, cu scorul de 6-3, 7-6 (1), 6-4, pe americanul Steve Johnson, locul 86 ATP, în primul tur al US Open.

La Cincinnati, Nick Kyrgios a fost amendat cu 113.000 de dolari (aproximativ 111.600 de euro), după scandalul făcut la meciul cu Karen Hacianov din turul al doilea al turneului.

ATP l-a sancţionat pentru părăsirea terenului fără permisiunea arbitrului, pentru proferarea de obscenităţi şi pentru conduită nesportivă în faţa adversarului său.

Şi în acest caz, o anchetă mai amplă va fi făcută, iar în urma acesteia Kyrgios ar putea fi suspendat.

Sursa : news.ro

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri