Noi detalii despre starea lui Michael Schumacher ies la iveală. Dezvăluirile președintelui FIA, Jean Todt: „Soția l-a salvat”

Jean Todt a vorbit recent despre starea lui Michael Schumacher și despre cum a luptat soția lui pentru a-l menține în viață.

Jean Todt a mărturisit că soția l-a salvat pe Michael Schumacher

gettyimages.com

Jean Todt a vorbit despre momentele cumplite prin care Michael Schumacher a trecut în urmă cu aproape 8 ani. Președintele FIA și-a amintit de cât de mult a suferit atunci soția acestuia și cum a luptat pentur a-l menține în viață.

După aproape 8 ani de la cumplitul accident de schi, Jean Todt a vrut să le mulțumească doctorilor și soției lui Schumacher, pe care o consideră salvatoarea acestuia.

Jean Todt, despre Michael Schumacher: „A fost salvat de soția lui”

Totuși, Jean Todt a evidențiat că salvarea lui Michael Schumacher a avut consecințe, iar soția sa și le-a asumat și trăiește acum cu ele.

"Le mulțumesc doctorilor și în special Corinnei, care și-a dorit și a făcut tot posibilul ca Michael să supraviețuiască. Și a făcut-o, dar cu anumite consecințe. Acum aceasta luptă împotriva consecințelor și sper ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune.

Citește și: Top 7 lucruri fabuloase despre Michael Schumacher! A făcut primul accident la patru ani, iar mama lui a lucrat la o cantină

Am petrecut mult timp alături de ea de când Michael a avut acel accident grav, pe 29 decembrie 2013. E o femeie puternică și a preluat conducerea familiei. Nu a avut altă opțiune. Sperăm ca situația să se îmbunătățească, el a fost salvat de soția lui", a spus Jean Todt, pentru Bild.

Michael Schumacher a suferit un cumplit accident de schi, în 2013

Pe data de 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a suferit un cumplit accident de schi, în staţiunea franceză Meribel. A fost transferat atucni la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală.

Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă, iar după ce a ieşit din comă a fost transferat la la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

Citește și: Soția lui Michael Schumacher a denunțat furtul fotografiilor în care pilotului se află pe patul de spital

De astunci, au fost furnizate puține informații despre stare alui de sănătate. Anul trecut medicii spuneau că fostul pilot este paralizat și oasele atrofiate.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf, anamaria prodan si mariana pfeiffer
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Mariana Pfeiffer o contrazice pe Anamaria Prodan. Cum ar fi început relația impresarei cu Laurențiu Reghecampf
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
gaura in pamant langa fundatia unei case
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
O femeie a văzut mișcări suspecte în temelia casei și a chemat ajutoare. A înspăimântat-o ce se afla acolo: ”Am scos 90”
Mai multe articole

Schumi este deținătorul a șapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari),

Fiul lui Michael Schumacher îi calcă pe urme tatălui său, în ceea ce privește dragostea pentru adrenalină. Recent, tânărul Mick Schumacher a intrat în Formula 1.

"Ideea de a participa în Formula 1 anul viitor mă face să fiu incredibil de fericit. Nu am cuvinte. Aș vrea să le mulțumesc celor de la Haas F1 Team, Scuderia Ferrari și Ferrari Driver Academy pentru că mi-au acordat această încredere. De asemenea, vreau să-mi declar iubirea față de părinții mei, știu că le datorez totul. Mereu am crezut că îmi voi realiza visul de a ajunge în Formula 1.", a spus tânărul pilot, încântat și bucuros de aceată ocazie importantă din viața lui, conform formula1.com

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri