Antena Căutare

Nu numai ca nu-i lasa pe Cluj Arena, dar primaria le mai si cere bani CFR-istilor pentru arena din Gruia

Problema stadioanelor din Cluj e departe de a se fi incheiat! Astazi, un oficial al "studentilor" a aruncat o noua bomba: rivalii de la CFR trebuie sa plateasca primariei 5000 de euro pentru ca folosesc stadionul construit din buzunarul propriu.

Directorul executiv al Universitatii Cluj, Cosmin Irimies, a explicat ca oficialii CFR-isti trebuie sa plateasca 5.000 de euro anual pentru concesionarea terenului pe care este construit stadionul "Constantin Radulescu", arena de casa a "visiniilor".

"Ne-am ferit sa raspundem cu aceeasi moneda unor atacuri de o virulenta neasteptata. Ma gandesc si eu la faptul ca ei joaca pe o arena construita pe teren concesionat de la stat si unde, din informatiile mele, trebuie sa plateasca o suma de 5000 de euro pe an. Contractul de asociere poate ridica speculatii. Organele statului trebuie sa cunoasca legea. Daca au facut o oferta pentru a juca pe Cluj Arena trebuie sa o prezinte public", a spus Irimies.

Reactia oficialului "sepcilor rosii" vine dupa ce Iuliu Muresan a declarat, tot azi, ca "feroviarii" sunt dispusi sa plateasca 20.000 de euro pentru un meci pe Cluj Arena, aproape de trei ori mai mult decat plateste Universitatea. "Avem dreptul sa jucam pe Cluj Arena. Ar fi fost indicat sa discutam. Noi am fi dispusi sa platim chiar si o chirie mai mare, de 20.000 de euro, de exemplu".

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Gignac, exclus din lotul lui Marseille... Caravana Turului Frantei va pleca in 2013 din Corisica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x