Antena Căutare

Oficial: Alexandru Chipciu a semnat pe cinci ani cu Steaua

Alexandru Chipciu a devenit oficial noul jucator al Stelei, dupa ce a semnat cu ros-albastrii un contract valabil pe urmatorii cinci ani.

„FC Steaua Bucuresti anunta ca fotbalistul Alexandru Chipciu (22 de ani) a semnat astazi cu echipa ros-albastra. Jucatorul care a evoluat la FC Brasov a parafat un contract pe o perioada de 5 ani", se arata pe site-ul oficial al echipei care a incheiat turul din Liga I pe locul 4.


Conform Gazetei Sporturilor, Steaua a platit 1,5 milioane de euro in schimbul lui Chipciu, care a debutat in aceasta toamna si la echipa nationala, reusind sa si inscrie, in amicalul castigat in fata Greciei.

In cele 18 partide disputate in tricoul stegarilor" in actualul sezon, Chipciu a marcat de cinci ori.

Transferul fostului brasovean la Steaua intrase marti in impas, oficialii clubului Sporting Pitesti, cel care l-a format pe Chipciu, trimitand o notificare din care reiese ca jucatorul nu poate semna cu o alta echipa fara acordul scris al conducerii argesene.

VIDEO! Vezi primele imagini cu Chipciu la Steaua!... Nationala de fotbal a Romaniei termina anul 2012 pe pozitia 56, in clasamentul FIFA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x