Antena Căutare

OFICIAL: Cesc Fabregas, noul jucator al formatiei FC Barcelona

Arsenal a anuntat pe site-ul oficial ca a ajuns la un acord cu FC Barcelona in ceea ce priveste suma de transfer a capitanului sau, Cesc Fabregas, la gruparea catalana. Transferul va fi 100% realizat dupa ce jucatorul va face vizita medicala si se va intelege cu noua sa echipa in privinta salariului, informeaza site-ul oficial, citat de gsp.ro

UPDATE! Clubul spaniol FC Barcelona a anuntat luni, pe siteul oficial, recrutarea mijlocasului Cesc Fabregas, de la Arsenal Londra. "S-a intors acasa", scrie site-ul catalan, despre Fabregas, fotbalist care a invatat fotbalul la FC Barcelona, dar a parasit clubul la varsta de 16 ani.


"Noi am fost foarte clari cand am sous ca nu vrem ca Cesc sa plece. Am inteles totusi dorinta lui si am acceptat oferta Barcelonei. Ii multumim pentru ce a facut la Arsenal si ii dorim succes"
, a declarat managerul Arsene Wenger.

Suma de transfer va fi de aproximativ 36 de milioane de euro, restul pina la 40 urmind sa fie retinute din salariul fotbalistului la Barca, in fiecare an cite un milion de euro, ce vor merge catre Arsenal.

Novak Djokovici s-a impus in finala turneului de la Montreal. Sarbul are cinci turnee Masters Series castigate intr-un a... Un arcas orb vrea sa participe la Olimpiada de la Londra, din 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x