Antena Căutare

OFICIAL: Dinamo se întărește pentru sezonul 2018-2019! ”Câinii” au anunțat primul transfer al verii

Dinamo București pregătește din timp startul viitorului sezon, unul în care nu mai concepe să rateze play-off-ul. ”Câinii” au oficializat, azi, transferul atacantului Mircea Axente, ultima dată component al FC Botoşani.

În vârstă de 32 de ani, Mircea Axente a semnat un contract cu FC Dinamo București valabil pentru următoarele două sezoane competiționale, a anunțat conducerea clubului prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

În cele 19 meciuri jucate pentru Botoșani în ultimul sezon, Mircea Axente a marcat 5 goluri în Liga 1 și în Cupa României.

În cariera sa profesionistă începută în 2005, Axente a mai jucat la CFR Timișoara, Poli Timișoara, FCM Reșița, CS Buftea, Gloria Buzău, Oțelul Galați, FC Dinamo București, FC Viitorul, Ermis Aradippou (Cipru), ASA Tg. Mureș, Maccabi Netanya (Israel), Gaz Metan Mediaș și Al-Faisaly (Arabia Saudită)

3 trofee a câștigat Mircea Axente în carieră, Supercupa României cu Dinamo în 2012 și cu ASA Tg. Mureș în 2015, când a marcat unicul gol al meciului cu FCSB, precum și Supercupa Ciprului în 2014, cu Ermis Aradippou.

Mircea Axente s-a remarcat ultima oară la Gaz Metan Mediaș. După o primă parte a sezonului 2016-2017 foarte bună, în care a marcat 9 goluri în 18 meciuri, Axente a prins un transfer în Arabia Saudită

BREAKING NEWS! Selecționerul reprezentativei României U21 și-a anunțat plecarea! Isăilă era neînvins pe banca ”tricolori... Fosta jucătoare braziliană Maria Bueno, câştigătoare a 19 trofee de Grand Slam, a murit, după o luptă crâncenă cu o boal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x