Antena Căutare

OFICIAL: Ionuț Negoiță nu mai figurează ca patron al lui Dinamo. Surpriză uriașă: cine e noul acționar majoritar al ”câinilor”

În Liga 1 nu se schimbă doar jucătorii și antrenorii, ci și patronii. Moda ”schimbărilor” la nivel de conducere, cel puțin în mod simbolic, lansată de cuplul Gigi Becali - Vasile Geambazi la FCSB, a cuprins și clubul rival din Ștefan cel Mare, Dinamo.

În Liga 1 nu se schimbă doar jucătorii și antrenorii, ci și patronii. Moda ”schimbărilor” la nivel de conducere, cel puțin în mod simbolic, lansată de cuplul Gigi Becali - Vasile Geambazi la FCSB, a cuprins și clubul rival din Ștefan cel Mare, Dinamo. Conform ultimelor informații, Ionuț Negoiță nu mai este acționarul majoritar al formației alb-roșii.

Gazeta Sporturilor scrie că Ionuț Negoiță nu mai este, în acte, patronul lui Dinamo. Ieri, când s-au întâlnit să decidă dacă suporterii vor intra în conducerea clubului, membrii Consiliului de Administraţie au descoperit schimbarea din organigrama clubului. Sursa citată scrie că noul ”patron” este George Drăghia, cel care i-a plătit datoria lui Ionuţ Negoiţă către Nicolae Badea, de 2 milioane de Euro.

În acte, George Drăghia (29 de ani), administratorul SC Lotus Perfect Products SRL, este noul patron al lui Dinamo. În realitate însă, tot Negoiţă controlează clubul, Gazeta anunţând că numărul unu din Ştefan cel Mare a apelat la un artificiu de genul Becali - Geambazi la FCSB.

George Drăghia este născut în Turnu Măgurele - Teleorman - deţine un salon de coafură în incinta RIN Grand Hotel - care îi aparţine lui Ionuţ Negoiţă.

Un exemplu pentru noi toți! După ani de chin, pentru Mihai Neșu există iar fericire: Cum arată acum fostul fotbalist... Revista presei sportive, 29.05.2018: un fotbalist român, pe prima pagină în Mundo Deportivo; Bale, spre Premier League! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x