Antena Căutare

Răsturnare de situație. Ce se întâmplă cu transferul lui Adam Nemec la FCSB! Lovitură pentru planurile lui Gigi Becali

”Adam Nemec vine la FCSB din sezonul viitor”, era unul dintre transferurile răsunătoare anunțate de Gigi Becali, duminică seara. La doar o zi distanță, Nemec este dat ca și plecat de la Dinamo, dar și din București, lucru care ar coincide automat cu transferul acestuia la o echipă din Europa.

Internaționalul slovac de 32 de ani, Adam Nemec, va pleca 100% de la Dinamo în această vară. Şi, conform iubitei sale, va pleca şi din Bucureşti. Zuzana Kollarova a postat pe contul său de Instagram o poză, însoţită de un mesaj cât se poate de clar.

”Ultimele zile în Bucureşti #ro #bucharest #goodbye #dinamo”, a scris iubita atacantului slovac pe rețeau de socializare.

Răsturnare de situație. Ce se întâmplă cu transferul lui Adam Nemec la FCSB! Lovitură pentru planurile lui Gigi Becali

Contractul lui Nemec cu Dinamo se încheie în această vară. Gigi Becali a anunţat că a bătut palma cu vârful slovac pentru un transfer la FCSB.

”Vasi o să ia doi atacanți. Vă informez că o să luăm doi atacanți. Unul este Nemec, acum pot să spun, și al doilea e Omrani. Mai este un mijlocaș care ne place, care joacă în seara asta, nu are rost să-i spun numele, ca să nu se interpreteze. Nu, nu e Cicâldău. Este un jucător despre care nu s-a vehiculat nimic despre el până acum și care nouă ne place”, a spus Gigi Becali, la TV DigiSport, înainte de meciul cu Astra

Dacă nu va semna cu FCSB, Nemec va ajunge în Turcia, acolo unde este dorit de mai multe formații.

Biletul Zilei 22.05.2018. Trei meciuri sigure de marți ne-au adus profitul!... Biletul Zilei 22.05.2018. Meciurile spectacol de marți ne aduc un pont bombă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x