Antena Căutare

OFICIAL! Poli Timisoara si Gloria Bistrita, retrogradate!

Timisoara, Gloria Bistrita si Oradea au primit verdictul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Dosarul celor trei echipe nu a fost aprobat de catre Comisia de Licentiere a Ligii 1 si ca urmare, ele nu au primit drept de joc pentru noua stagiune, urmind sa evolueze in esalonul secund. Concret, Poli si Gloria ramin fara licenta, iar Bihorul nu are drept de promovare.

Daniel Stanciu, managerul lui Poli Timisoara, a declarat ca nu este surprins de decizia TAS, care a respins apelul Timisoarei cu privire la primirea licentei pentru sezonul 2011/2012.

"Nu ne-a surprins decizia, TAS-ul e intr-o legatura cu UEFA, cu FIFA, si nu cred ca o decizie in favoarea cluburilor era benefica, ar fi bulversat competitiile europene. Am luat in calcul eventualitatea de a juca in liga a doua, iar atunci vor ramine multi dintre jucatori, dar daca vom fi in liga a treia vor juca fotbalisti mult mai tineri.

De la conducatorii fotbalului romanesc te poti astepta la orice. Asta e starea fotbalului romanesc. O sa ne uitam cu placere la Chiajna-Sportul, o sa avem meciuri interesante in prima liga. Sportul nici nu si-a indeplinit baremul, dar ramine in Liga 1!

E o lovitura care ni se da. Ati vazut aseara o Supercupa de nivel de liga a treia. Timisoara va reveni cit de curind in prima liga cu aceeasi forta", a declarat Stanciu.

Citeste mai multe in Gazeta Sporturilor!

Red Bull Romaniacs: Graham Jarvis, lider dupa prima zi in munti... Japonia a castigat in premiera Cupa Mondiala la fotbal feminin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x