Antena Căutare

Otelul - FC Timisoara 2-1/ Galatenii, virtuali campioni

Otelul s-a impus cu 2-1 in fata formatiei FC Timisoara, in cel mai important meci din acest sezon, si asteapta decizia TAS in cazul disputei cu Pandurii pentru a putea deveni si matematic campioana Romaniei. Au marcat Antal '15 si Pena '71, in timp ce pentru FC Timisoara a inscris Zicu '53.


In minutul 15, Liviu Antal deschide scorul cu o lovitura de cap de la 5 metri, dupa o centrare venita din corner, de la Viglianti, iar tribunele au luat foc.

Banatenii puteau ramane in inferioritate numerica, dar arbitrul i-a iertat pe Sepsi si Alexa, care au avut doua intrari violente in prima repriza. Gazdele au intrat in avantaj la cabine, chiar daca Ricketts a trimis peste din doar cativa metri, dupa o centrare a lui Igjatijevic.

In repriza secunda, galatenii au facut pasul inapoi si acest lucru i-a costat. Primul avertisment a fost dat in minutul 51, cand Luchin l-a fortat pe Grahovac sa respinga in transversala, pentru ca la faza urmatoare banatenii sa bage mingea in plasa. Bourceanu a centrat din corner, Ghionea a prelungit cu capul, iar Zicu a inscris din apropiere.

Dorinel face o mutare inspirata si il introduce pe Pena in locul lui Paraschiv. La doar cateva minute, atacantul galatenilor a reusit sa-si aduca din nou echipa in avantaj, dupa o centrare venita de la Bus.

Dupa primirea golului, formatia antrenata de Uhrin Jr. nu a fost capabila sa puna presiune pe adversar, alb-violetii asteptand prea mult de la Zicu.

Cu o etapa inainte de final, Otelul a acumulat 67 de puncte, cu patru mai multe decat FC Timisoara si nu mai poate fi ajunsa, in conditiile in care mai sunt in trei puncte.

Au evoluat echipele:


Otelul Galati:
12. Grahovac - 3. Rapa, 18. Costin, 16. Sirghi, 23. Salageanu - 24. Filip, 29. Giurgiu - 8. Antal (14. S. Ilie '81), 37. Viglianti (15. Ibeh '90+2), 17. Bus - 10. Paraschiv (27. Pena '62). Antrenor: Dorinel Muntenau.

FC Timisoara:
99. Taborda (29. Pantilimon '19)- 4. Luchin, 25. Burca, 24. Ghionea, 8. Sepsi - 21. Goga, 55. Bourceanu, 5. Alexa, 6. Ignjatijevici (17. Magera '75) - 27. Zicu, 87. Rickets (15. Zagrean '86). Antrenor: Dusan Uhrin jr.

Pandurii - Otelul s-ar putea juca. TAS da decizia luni... VIDEO! Emotionant: Utrecht, victorie pentru Nesu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x