Antena Căutare

Peste 200 de fani, audiati de politie pentru incidentele de la Rapid - Steaua

Confruntarile dintre Rapid si Steaua nu pot fi niciodata linistite. "Cazul Bricheta", din primavara lui 2008, cand Alexandru Deaconu a intrerupt partida, iar ros-albastrii au castigat la "masa verde", a fost la un pas sa se repete joi seara in Cupa Romaniei. Meciul a fost oprit timp de 8 minute din cauza fanilor Stelei, care au aruncat cu torte si bete in teren.


Ciocan a mai spus ca unii suporteri au ajuns si la spital si ca, pentru a evita astfel de incidente pe viitor, a propus presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, ca la controlul corporal de la intrarea pe stadion sa fie de fata si doi politisti cu competente in domeniu, nu doar agentii firmei de paza a clubului.

La randul lui, Alin Ionescu, presedintele firmei de paza din Giulesti si Ghencea, spune ca a propus Jandarmeriei anumite masuri pentru ca, pe viitor, incidentele sa fie stopate si fanii sa nu mai poata patrunde pe stadion cu petarde, fumigene sau alte materiale de acest gen. "Domnul Ciocan propunea cumpararea unor detectoare, care sunt destul de scumpe, iar in Romania, eficienta lor nu a fost inca demonstrata. Eu am vrut sa antrenam niste caini pe genul asta de materiale, Jandarmeria mi-a spus ca s-a incercat asta deja, plus ca prezenta cainilor poate fi periculoasa. Am cerut Jandarmeriei sa ia anumite masuri: sa nu se mai vina dupa inceperea meciului sau cu putin inainte, sa fie un precontrol al Jandarmeriei. Apoi, unde avem problemele cu galeriile, cu peluzele, sa putem inclusiv sa-i descaltam pe fani, aseara am demonstrat asta", a spus Alin Ionescu.

Otelul - Victoria Branesti 1-1/ Liderul, la un minut de infrangere... Rapid - U Cluj, in direct de Antena 1, vineri, 19 noiembrie, ora 20:30. Vezi programul etapei a-16-a!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x