Antena Căutare

Petrolul Ploiesti - Rapid 0-1/ Rezerva Pancu aduce primul succes giulestenilor

Rapidul lui Razvan Lucescu a castigat derbiul cu Petrolul Ploiesti, scor 1-0, la sapte ani de la ultima disputa dintre cele doua formatii in primul esalon. Giulestenii s-au impus foarte greu, unicul gol al partidei fiind inscris de Daniel Pancu in minutul 88.


Alexa a fost si el aproape de gol in minutul 22, insa lovitura sa de cap a fost respinsa de pe linia portii de portarul Zimmerman, cu un reflex uluitor.

Soarta partidei a fost decisa in ultimele minute, atunci cand o pasa superba a lui Alexa a fost prelungita inteligent de Apostol pana la Pancu. Sut sub bara din apropiere.

Petrolul ramane fara victorie in fata Rapidului din aprilie 2000.

Au evoluat echipele:

Petrolul Ploiesti:
Zimmerman - Straut, Sipovici, Barbu, P. Stoica - Dumitru, V. Negru (Mitea '82), Borza (Apostu '61), Barbulescu - Stoimirovici (Komazek '41) - Oprita. Antrenor: Valeriu Rachita.

Rapid:
Coman - Cretu, Marcos Antonio, Burca, Ezequias - Teixeira (Grigore '84), Alexa, Apostol - Roman (Herea '58), Cassio, Surdu (Pancu '80). Antrenor: Razvan Lucescu.

foto:gsp

UPDATE! Cornel Dinu a fost operat cu succes... Dinamo - Pandurii Targu Jiu 2-0/ "Cainii" raman pe primul loc in Liga 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x