Live acumFilm: John Wick 2
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Moment incredibil într-un supermarket din Cehia. "Pleacă din țara asta dacă nu înveți limba!"

Portarul român, Florin Niță, a avut parte de un eveniment nefericit în Cehia. Acesta era într-un supermarket și dorea să își cumpere o bere, la casă angajatul a început să țipe la acesta. 

Portarul român, Florin Niță, a avut parte de un eveniment nefericit în Cehia. Acesta era într-un supermarket și dorea să își cumpere o bere, la casă angajatul a început să țipe la acesta.

Acesta era într-un supermarket și voia să își cumpere o bere. Când a ajuns la casă, vânzătorul i-a adresat o întrebare în limba cehă, iar portarul român n-a știut să răspundă. Angajatul a început apoi să țipe de față cu ceilalți clienți: "Dacă nu știi limba cehă, du-te să traiești în țara ta! N-ai ce să cauți aici!"

Niță a rămas șocat, în ajutorul acestuia a intervenit un alt client, iar în final conflictul a luat sfârșit. Bărbatul a aflat pe cine a ajutat doar în parcarea magazinului, când Niță i-a oferit un cadou.

"N-am la mine decât niște postere pe care pot să semnez, îmi pare rău. Ți le ofer cu tot dragul" i-a spus portarul român.

Niță este singurul român care joacă la echipa cehă, Sparta Praga.

Recomandari