Poli, decimata in atac: Zagrean rateaza meciul cu Steaua

Valentin Velcea ramane cu solutii tot mai putine pentru atac, in vederea meciului cu Steaua. Andrei Zagrean s-a accidentat la nas, in repriza secunda a meciului de sambata, cu Chindia, si va ratat intalnirea de joi, din Cupa Romaniei.

Vestea buna pentru atacantul alb-violet e ca a scapat de operatie. Cu toate acestea, va fi nevoit sa stea pe tusa mai bine de doua saptamani, in urma fracturii de piramida nazala suferita in jocul cu Chindia. Fotbalistul ce in aceasta luna a implinit 25 de ani a parasit terenul in minutul 66 al intalnirii cu trupa din Targoviste.

Si marcatorul golului victoriei din partida cu Chindia Florin Sandu a avut probleme medicale. El a parasit terenul cu gatul imobilizat in primul minut de prelungire, dar a avut noroc, medicii asigurandu-l ca totul va fi bine dupa o pauza de o zi.

„Am cazut, intr-un duel cu un adversar, iar apoi am simtit ca mi-a trosnit ceva la gat. M-am speriat pe moment, dar nu e nimic grav. Nu s-a jucat foarte dur, dar asa a fost sa fie. Am cazut eu rau", a spus Florin Sandu, despre incidentul din prelungiri.

Sursa: ligab

Foto: ligab.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri