Antena Căutare

Poli, decimata in atac: Zagrean rateaza meciul cu Steaua

Valentin Velcea ramane cu solutii tot mai putine pentru atac, in vederea meciului cu Steaua. Andrei Zagrean s-a accidentat la nas, in repriza secunda a meciului de sambata, cu Chindia, si va ratat intalnirea de joi, din Cupa Romaniei.

Vestea buna pentru atacantul alb-violet e ca a scapat de operatie. Cu toate acestea, va fi nevoit sa stea pe tusa mai bine de doua saptamani, in urma fracturii de piramida nazala suferita in jocul cu Chindia. Fotbalistul ce in aceasta luna a implinit 25 de ani a parasit terenul in minutul 66 al intalnirii cu trupa din Targoviste.

Si marcatorul golului victoriei din partida cu Chindia Florin Sandu a avut probleme medicale. El a parasit terenul cu gatul imobilizat in primul minut de prelungire, dar a avut noroc, medicii asigurandu-l ca totul va fi bine dupa o pauza de o zi.

„Am cazut, intr-un duel cu un adversar, iar apoi am simtit ca mi-a trosnit ceva la gat. M-am speriat pe moment, dar nu e nimic grav. Nu s-a jucat foarte dur, dar asa a fost sa fie. Am cazut eu rau", a spus Florin Sandu, despre incidentul din prelungiri.

Sursa: ligab

Foto: ligab.ro

Mourinho l-a amendat pe Casillas pentru ca a intarziat la antrenament... Rossi, devastat dupa decesul lui Simoncelli: "Era ca un frate pentru mine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x