Antena Căutare

Poli Timișoara - Dinamo LIVE VIDEO ONLINE

Poli Timișoara - Dinamo LIVE VIDEO. Etapa a 13-a din playout, penultima a sezonului, se încheie pe Bega. ACS Poli Timișoara e condamnată să învingă liderul Dinamo, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Poli - Dinamo este live video online de la ora 20:45.

Poli Timișoara - Dinamo LIVE VIDEO. Meciul dintre Poli și Dinamo este unul de totul sau nimic pentru echipa lui Rică Neaga. Orice alt rezultat în afara unui succes o trimite pe Timișoara către retrogradarea directă. Bănățenii au 24 de puncte, la 2 de FC Voluntari, însă echipa lui Mutu are un ultim meci cu Juventus și poate fi aproape sigură de baraj.

Poli Timișoara - Dinamo LIVE VIDEO. Dacă înving azi, ”câinii” lui Florin Bratu pot răzbuna eșecul cu 1-2 din sezonul regulat, unul care care a contat foarte mult în economia luptei pentru playoff. Dinamo a câștigat 9 meciuri din ultimele 10 jucate în playout, în timp ce Poli are un singur succes, 2-0 cu Juventus, în luna mai.

Poli Timișoara - Dinamo LIVE VIDEO. În meciul din tur, Dinamo a câștigat cu 1-0, după un gol marcat din ofsaid de Robert Moldoveanu. Runda trecută a fost una în care Poli Timișoara s-a bucurat de rezultatul ”câinilor”, aceștia învingând FC Voluntari, scor 2-0. De acest rezultat nu a putut profita echipa lui Neaga, cea care a scos doar un punct cu FC Botoșani.

Poli Timișoara - Dinamo LIVE VIDEO. Speranța celor de la Poli în meciul de azi este bazată pe lipsa de obiectiv și motivație a ”câinilor”. Aceasta se poate dovedi a fi însă una fatală. Așa au sperat și cei de la Gaz Metan, Juventus, Concordia și Voluntari, iar în final au fost învinși de ”New Dinamo” antrenată de Florin Bratu.

Poli Timișoara - Dinamo LIVE VIDEO. Cota pentru ca Poli să învingă azi e una destul de mare și în creștere 3,00 - 3,10. Remiza primește 3,40, iar victoria lui Dinamo e cotată cu 2,45. Un pont de siguranță la acest meci ar fi ”1x” la cotă 1,40, iar cei care vor să riște pot încerca chiar un ”2 solist”. Bratu a tratat cu seriozitate toate meciurile din playout, iar victoria în duelul de pe Bega are șanse bune.

FOTO: Primul ”11” al celor mai frumoase iubite ale jucătorilor de la Real Madrid! Acestea au fost alături de campioana E... Biletul Zilei 28.05.2018. Trei meciuri spectacol de luni ne aduc profitul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x