Antena Căutare

Probleme pentru Ianis Hagi în Constanța. Mașina fiului lui Gică Hagi a lovit un biciclist. Cine se afla la volan în momentul accidentului

Mașina jucătorului celor de la Viitorul Constanța, Ianis Hagi a fost implicată într-un accident rutier. Miercuri seară, în jurul orei 21:15, mașina fotbalistului de 19 ani a lovit un biciclist pe o trecere de pietoni din Constanța.

Mașina jucătorului celor de la Viitorul Constanța, Ianis Hagi a fost implicată într-un accident rutier. Miercuri seară, în jurul orei 21:15, mașina fotbalistului de 19 ani a lovit un biciclist pe o trecere de pietoni din Constanța, iar martorii spun că la volan ar fi fost chiar fiul marelui fotbalist.

Potrivit primelor informații oferite de Poliția Rutieră, la volanul BMW-ului care aparține de Ianis Hagi s-ar fi aflat George Salina, un bărbat de 30 de ani. Numele biciclistului lovit de mașina lui Ianis Hagi este Emil Ionuț Dinu. După accident, victima a fost transportată de urgență la spital, scrie cancan.

Conform sursei citate, există martori care spun că maşina ar fi fost condusă chiar de Ianis Hagi. După accident, victima a fost transportată la spital, dar era conştientă. Accidentul a avut loc la intrarea în parcarea de la Sala Sporturilor, din Constanţa.

”Accidentul a avut loc în jurul orei 21.15. Ianis Hagi se afla la volan, dar altcineva a suflat în fiolă în locul lui. Dacă Poliţia va face rost de filmările camerelor de supraveghere, se va convinge”, a declarat un martor pentru cancan.

În raportul întocmit la fața locului se menționează că șoferul George Salina (30 de ani), aflat într-un BMW cu nr. B-90-VHK, nu s-a asigurat la intrarea în parcare și a lovit un biciclist care circula pe pista special amenajată.

BREAKING NEWS! FCSB dă lovitura pe piața transferurilor. Roș-albaștrii au rezolvat primul transfer al verii: Pedro Morei... Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x