Antena Căutare

BREAKING NEWS! FCSB dă lovitura pe piața transferurilor. Roș-albaștrii au rezolvat primul transfer al verii: Pedro Moreira de la Rio Ave

FCSB pregătește intens sezonul viitor și dă prima lovitură importantă pe piața transferurilor. Cel puțin asta anunță presa din Portugalia, care scrie azi că vicecampioana României a ajuns la un acord cu mijlocașul central Pedro Moreira.

FCSB pregătește intens sezonul viitor și dă prima lovitură importantă pe piața transferurilor. Cel puțin asta anunță presa din Portugalia, care scrie azi că vicecampioana României a ajuns la un acord cu mijlocașul central Pedro Moreira.

Conform publicației Noticias o Minuto, FCSB a înaintat o ofertă concretă jucătorului Pedro Moreira de la Rio Ave, iar mutarea este ca și făcută. Jucătorul de 29 de ani a intrat în iarnă în ultimele 6 luni de contract cu gruparea din prima ligă portugheză. Sursa citată scrie că acesta a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu lusitanii, dorindu-şi o provocare la o echipă mai mare.

FCSB caută de ceva timp un jucător care să evolueze alături de Mihai Pintilii la închidere. Nici Nedelcu și nici Ovidiu Popescu nu au convins, iar aducerea lui Pedro Moreira este soluția găsită de conducerea roș-albaștrilor.

Pedro Moreira, care a jucat în 15 meciuri din acest sezon de Primeira Liga, a ajuns la Rio Ave în 2015, de la Porto B. Moreira a mai evoluat pentru Gil Vicente, Portimonense, dar a fost și în curtea lui Porto, unde a jucat doar pentru echipa secundă.

Real Madrid ar oferi o sumă record în istoria fotbalului pentru Mohamed Salah. Răspunsul ferm al celor de la Liverpool... Probleme pentru Ianis Hagi în Constanța. Mașina fiului lui Gică Hagi a lovit un biciclist. Cine se afla la volan în mome...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x