Antena Căutare

Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani LIVE VIDEO ONLINE

Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani LIVE VIDEO. Lupta pentru evitarea retrogradării continuă duminică, la Mediaș. Gaz Metan Mediaș, echipă aflată în mare dificultate, caută să scoată puncte cu viceliderul play-out-ului, FC Botoșani, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe siteurile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Gaz Metan-FC Botoșani este live video online, duminică, de la ora 18:00.

Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani LIVE VIDEO. Meciul de pe malurile Târnavei Mari este unul de o importanță aproape capitală pentru ardeleni. Gazul lui Pustai are nevoie de victorie pentru a părăsi zona roșie a clasamentului. În runda anterioară. hat-trick-ul lui Ely a rezolvat meciul de la Voluntari cu Juventusul lui Marius Baciu. Astfel, un alt succes al Gazului ar însemna enorm în lupta pentru evitarea retrogradării.

Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani LIVE VIDEO. Rivala Gazului, FC Botoșani, are un punctaj care nu îi dă, deocamdată, emoții privind supraviețuirea. Echipa lui Costel Enache este la 11 punct distanță de Gaz Metan, prima echipă sub linie. În etapa anterioară, Botoșani i-a dat, indirect, o mână uriașă de ajutor Gazului, remizând cu Sepsi, 2-2. În aceste condiții, o victorie a Gazului cu Botoșani și un eșec al lui Sepsi cu Dinamo ar însemna ieșirea elevilor lui Pustai din zona roșie.

Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani LIVE VIDEO. Duelurile directe dintre Gazul și Botoșani au reprezentat, mai mereu, adevărate somnifere. Doar două goluri s-au marcat în ultimele 6 meciuri directe. În 4 dintre ele am avut ”clasicul” rezultat de Liga 1 ”0-0”. În sezonul regulat, Gazul a învins cu 1-0 la Mediaș, după un gol suspect de henț înscris de Roberto Romeo. În retur, moldovenii s-au revanșat cu un alt 1-0.

Gaz Metan Mediaș - FC Botoșani LIVE VIDEO. La casele de pariuri, Gaz Metan primește o cotă de 2,55 pentru succes, 2,95 are FC Botoșani, iar o remiză primește 2,90. Cei care vor să riște pot juca chiar acest ”x final”, însă vom recomanda două ponturi de siguranță: 1x la cotă 1,40 și ”sub 2,5 goluri” la 1,45.

Probleme pentru Ianis Hagi în Constanța. Mașina fiului lui Gică Hagi a lovit un biciclist. Cine se afla la volan în mome... Biletul Zilei 26.04.2018. Meciurile Arsenal-Atletico și Marseille-Salzburg ne-au adus câștigul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x