Antena Căutare

PSG eliminata, Lyon se impune la Saint Etienne. Vezi toate rezultatele din Cupa Ligii!

Cele mai mari surpriza ale Cupei Ligii Frantei le-au constituit eliminarile lui PSG si Rennes de catre Dijon si Le Mans.

Pe Geoffroy Ghichard echipa lui Nicolita (care a fost doar rezerva), Saint Etienne a pierdut in fata rivalilor traditionali de la Lyon cu 2-1. Scorul a fost descris de Briand in prima repriza, iar in cea de-a doua, Lacazette a obtinut un penalti la interventia lui Paulao. Suporterii verzilor s-au infuriat si au aruncat cu obiecte din tribuna, iar arbitrul Turpin a intrerupt meciul. La reluare, Bastos a facut 2-0. Cu 2 minute inainte de final, Aubameyang a redus din handicap pentru gazde dar OL si-a conservat avantajul pana la final si s-a calificat in sferturile competitiei.

Acolo o astepta inca de aseara Marseille, care s-a impus pe Stade Velodrome cu 4-0 in fata lui Lens, fosta echipa a lui Boloni.

Lille a castigat acasa cu Sedan cu 3-1, toate golurile campioanei in exercitiu a Frantei fiind marcate de jucatori veniti in aceasta vara: Pedretti, Joe Cole si Jelen. Pentru oaspeti a punctat Diaby din penalti.

PSG a condus la Dijon cu 2-0 inca din minutul 20, dar a fost intoarsa incredibil de nou promovata, astfel ca dupa o ora de joc scorul era de 3-2. Degeaba a fortat Kombouare cu Gameiro si Nene pe final pentru ca parcursul celor din capitala s-a oprit in optimi.

Iata toate rezultatele inregistrate:

Marseille - Lens 4-0
Dijon - PSG 3-2
Montpellier - Lorient 1-2
Saint Etienne - Lyon 1-2
Auxerre - Caen 1-2
Nice - Sochaux 2-1
Lille - Sedan 3-1
Le Mans - Rennes 0-0 (4-1 dupa lovituri de la 11 metri)

Foto: Hepta

La finalul lui noiembrie, FIFA trage la sorti tintarul grupei Romaniei din preliminariile CM 2014... VIDEO! Jucatorii Stelei, injurati de fani pe aeroportul Otopeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x