Antena Căutare

Andreea Răducan a demisionat de la conducerea Federaţiei Române de Gimnastică! Care este motivul. „Cred că şi din cauza orgoliilor foarte mari ajungem în această situaţie”

Andreea Răducan a anunţat că demisionează din funcţia de preşedintă a Federaţiei Române de Gimnastică, și a explicat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, ce a determinat-o să ia această decizie. 

Andreea Răducan a demisionat de la conducerea Federaţiei Române de Gimnastică! Care este motivul. „Cred că şi din cauza orgoliilor foarte mari ajungem în această situaţie”
Andreea Răducan.

Andreea Răducan a explicat că neîndeplinirea obiectivului de calificare a echipelor la Jocurile Olimpice de la Tokyo a făcut-o să ia hotărârea de a demisiona.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andreea Răducan, aleasă în funcţia de preşedintă la 4 august 2017, a susţinut înlocuirea antrenorilor Nicolae Forminte (feminin) şi Marius Urzică (masculin), cărora le reproşează neîndeplinirea obiectivelor, mai exact ratarea calificării cu echipele la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Echipele naţionale feminine şi masculine ale României, conduse de antrenorii Nicolae Forminte, respectiv Marius Urzică, au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo în urma rezultatelor slabe înregistrate la Campionatele Mondiale de gimnastică artistică de la Stuttgart.

România va fi reprezentată la Jocurile Olimpice de la Tokyo doar la individual prin sportivii Maria Holbură (individual compus) şi Marian Drăgulescu (sărituri).

Așa ceva nu s-a mai auzit în sport! Întreaga echipă de handbal Corona Braşov a fost suspendată! Toate jucătoarele ar fi ... România - Ungaria 28 - 27. Meci de infarct la Campionatul Mondial! Cristina Neagu ne-a calificat la ultima aruncare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x