Antena Căutare

Rapid - Steaua 0-0/ O remiza care avantajeaza liderul

In derby-ul etapei a 14-a, Rapid si Steaua au remizat in Giulesti, scor 0-0, rezultat ce avantajeaza liderul Otelul Galati, care se afla acum la 6 puncte de locul doi.


Partea secunda a inceput tot cu o ocazie a gazdelor, Costa fiind blocat de Tatarusanu, in a venit si randul "ros-albastrilor" sa atace.

De partea cealalta, stelistii au nimerit de doua ori bara in partea secunda, la suturile lui Tanase si Surdu. Mai intai, Cristi Tanase a lovit bara cu un sut de la 25 de metri la care Bornescu nu mai avea cum sa intervina. Apoi, Romeo Surdu a ratat incredibil, sutand in transversala din 7 metri, ratare ce l-a scos din minti pe Lacatus.

Intalnirea din Giulesti s-a incheiat cu o noua interventie foarte buna a lui Tatarusanu, portarul Stelei refuzandu-i un gol lui Sburlea.

Echipe de start:

Rapid: Bornescu, Costa, M. Constantin, Antonio, Bozovic, Lazar (Lazar '46), Grigore, Roman, Spadacio, Frunza (Cesinha '80), Cassio (Sburlea '62)

Steaua: Tatarusanu, Martinovic, Gardos, Geraldo, Latovlevic, Ricardo, Bicfalvi, Szekely (Kapetanos '43), Stancu, Tanase (Brandan '68), Surdu






La pariuri, CFR e favorita in derby-ul cu Dinamo!... Claudiu Niculescu, antrenor interimar la U Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x