Antena Căutare

Razvan Lucescu: "Am jucat perfect" / Safet Susic: "A fost un meci rusinos pentru noi"

In sfarsit, Razvan Lucescu a putut veni in fata presei relaxat dupa un meci al echipei nationale. Selectionerul si-a laudat elevii, despre care a spus ca au facut „un meci perfect” si a pastrat suspansul in privinta ramanerii sale pe banca tricolorilor.


Noi am avut mult timp la dispozitie pentru a pregati meciul. Am fost linistiti, nu am permis sa fim afectati de lucrurile din afara. Au fost foarte multe minciuni care sapa unitatea unui grup. Acum am avut alta stare de spirit pentru ca am fost mai linistiti, am avut timp sa ne pregatim. De aceasta data am avut si un arbitraj care nu a fost impotriva noastra. A fost un meci perfect. Cu putin mai mult noroc puteam obtine un scor si mai bun. Mutu s-a trasformat, este un alt om. S-a pus in slujba echipei, a jucat fantastic".

Subiectul unei eventuale plecari de la echipa nationala nu putea fi evitat. „Nu am comentat pana acum nimic, nu am sa comentez nici acum. Respectati-mi decizia. Mi-a dat cineva vreodata un telefon ca sa ma intrebe ceva? Tot timpul s-au creat polemici. In fiecare zi cand deschid internetul citesc numai nenorociri. Am incercat sa lamuresc cu cine puteam aceasta problema. Acum nu stiu daca m-au crezut sau nu. Au fost atatea subiecte false, care nu au facut decat sa submineze unitatea unei echipe care se creeaza foarte greu", a spus Lucescu

Safet Susic, selectioner Bosnia: Nu stiu ce s-a intamplat cu echipa mea. A fost un meci rusinos

Desi evident dezamagit, Safet Susic, antrenorul echipei Bosniei, a recunoscut superioritatea tricolorilor in partida de vineri seara si este de parere ca lupta pentru locul 2 in Grupa D se anunta foarte stransa.

"In primul rand vreau sa felicit echipa Romaniei pentru aceasta victorie meritata. Ne-au dat trei goluri, dar sincer scorul putea sa fie mult mai mare. Nu mi-am putut recunoaste echipa, a fost un meci rusinos, nu a aratat ca un meci crucial. Nu stiu ce a mers prost deoarece a fost aceeasi echipa ce a castigat la Zenica. Probabil a fost mentalitatea noastra deoarece credeam ca suntem cei mai buni. Imi asum partea de vina deoarece am crezut in ei si am crezut ca in sfarsit am inceput sa construim ceva. Acum nu mai sunt sigur nici de modul in care ar trebui sa jucam cu Albania pentru a castiga. Sunt dezamagit de comportamentul si de jocul lor. Este imposibil de explicat ce s-a intamplat cu echipa mea. Este foarte greu sa explic totul", a declarat dezamagit Safet Susic, la finalul meciului cu Romania.

"Acum sunt patru echipe in cursa pentru locul 2, iar calificarea se va juca pana la final. In momentul de fata este foarte greu de spus cine va termina pe locul 2, pentru ca Franta este deja castigatoarea grupei", a adaugat selectionerul Bosniei.

Oficial: Razvan Lucescu a demisionat de la echipa nationala. A semnat pe patru ani cu Rapid... Preliminarii EURO 2012: Franta, doar remiza cu Belarus. Liechtenstein, victorie incredibila. Vezi rezultatele inregistra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x