Antena Căutare

Oficial: Razvan Lucescu a demisionat de la echipa nationala. A semnat pe patru ani cu Rapid

Razvan Lucescu a demisionat de la conducerea echipei nationale a Romaniei si nu va merge cu tricolorii in turneul sud-american, anunta Gazeta Sporturilor.

COMUNICAT OFICIAL FRF: Razvan Lucescu a renuntat la functia de selectioner al nationalei




„In cursul diminetii zilei de azi, 4 iunie a.c., presedintele Federatiei Romane de Fotbal, domnul Mircea Sandu, a avut o intalnire cu domnul Razvan Lucescu, acesta din urma informandu-l pe seful FRF ca renunta la functia de selectioner, decizie care intra in vigoare imediat. Astfel, se incheie un mandat care a inceput la 6 iunie 2009, cu un 1-0, in deplasare, contra Lituaniei, in preliminariile Cupei Mondiale FIFA 2010, ultimul joc, 3-0 cu Bosnia-Hertegovina, parafand un bilant de 21 de meciuri, dintre care 7 victorii, 7 egaluri si 7 infrangeri.


Aceasta inseamna ca echipa va fi condusa, la apropiatele meciuri amicale din America de Sud, contra Braziliei (Sao Paulo, 7 iunie a.c.) si Paraguayului (11 iunie a.c.), de antrenorul principal al echipei nationale de tineret Under 21, Emil Sandoi, si de Stefan Iovan. Impreuna cu Razvan Lucescu, a parasit staff-ul tehnic al nationalei si preparatorul fizic al acesteia, Diego Longo"
, se arata in comunicatul oficial al federatiei.





Update:
"Razvan este un om deosebit, cu un caracter extraordinar. Noi ne-am inteles cu el si am semnat un contract pe patru ani"




Contactat telefonic de Radio GSP, presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informatia. „Razvan este prima noastra optiune. Nu il asteptam cu bratele deschise, il asteptam cu sufletul deschis", a declarat oficialul giulestenilor.

La finalul meciului castigat cu Bosnia, Razvan Lucescu a refuzat sa comenteze despre o eventuala plecare a sa de la echipa nationala, dar a aratat cu degetul spre contestatarii sai: "Au fost oameni care au facut o presiune infernala la fiecare meci, jucatori care au auzit intr-una ca sunt slabi si n-au nicio sansa de calificare. Normal ca n-a fost unitate".

Cel mai probabil, cel care se va afla pe banca va fi Emil Sandoi, selectionerul reprezentativei Under-21.

Petrolul si Bihor au promovat, Mioveni asteapta retrogradarea Timisoarei. Vezi toate rezultatele din Liga secunda!... Razvan Lucescu: "Am jucat perfect" / Safet Susic: "A fost un meci rusinos pentru noi"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x