Antena Căutare

Remiza alba intre Ceahlaul si Rapid. CFR invinge pe Universitatea in derby-ul Clujului

Ceahlaul Piatra Neamt si Rapid au incheiat la egalitate, scor 0-0, intr-un meci din cadrul ultimei etapa a turului Ligii 1.

Cele doua formatii au oferit un meci sarac in ocazii. Cea mai mare sansa de gol le-a apartinut giulestenilor, insa Roman a ratat incredibil in prima repriza.

In urma acestui rezultat, Rapid ocupa locul 8, cu 26 de puncte, iar Ceahlaul se afla pe 13, cu 19 puncte. Etapa urmatoare, Rapid va intalni in deplasare pe FC Vaslui, iar Ceahlaul va juca acasa cu Petrolul.


Intr-o alta partida desfasurata astazi, CFR a castigat derby-ul Clujui, pe terenul marii rivale Universitatea, scor 2-1. Viorel Dinu (20' penalti) a deschis scorul pentru gazde, in timp ce Rui Pedro (70') si Bjelanovic (80') au marcat pentru campioana Romaniei.

Din minutul 74, gazdele au evoluat in inferioritate numerica, dupa eliminarea lui Plamen Krumov (doua cartonase galbene).

In urma acestui rezultat, CFR-ul a acumulat 28 de puncte, in timp ce "U" ramane cu 15 puncte.

MP al Braziliei: Lewis Hamilton va pleca din pole-position. Vettel pe 4, Alonso pe 8!... VIDEO! Felipe Melo a aparat un penalty in ultimul minut pentru Galatasaray...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x