Antena Căutare

Lionel Messi vs. România! Amical de lux pentru naționala lui Cosmin Contra. Când l-am putea înfrunta pe cel mai bun dintre cei buni

În ciuda faptului că nu se calificat la Campionatul Mondial din Rusia 2018, naționala României ar putea avea parte de un super-amical înainte de startul competiției. Oficialii Federației Române de Fotbal sunt în negocieri avansate pentru stabilirea unui meci de verificare contra Argentinei, chiar înainte de startul Mondialului din Rusia.

Dacă amicalul din martie 2014 s-a desfășurat la București, cel pentru care se duc negocieri acum ar urma să se joace la Buenos Aires. Conform gsp.ro, partida din 2018 ar putea să aibă loc înainte ca delegația pumelor să ajungă în Rusia pentru turneul final. Totul se va decide în funcție de programul oficial pe care și-l vor stabili argentinienii lui Messi.

Elevii lui Cosmin Contra sunt încântați de un astfel de meci. ”Este o surpriză, mă bucur foarte mult deoarece Argentina este o echipă extraordinară. Sper să fiu prezent la acel meci. Până la urmă, daca jucăm cu Argentina, trebuie să o şi punem în dificultate”, a declarat Claudiu Keșeru.

La ultimul duel România - Argentina, din 2014, ”tricolorii” au lăsat o impresie foarte bună. România a terminat la egalitate amicalul cu Argentina, scor 0-0. Marica şi Maxim au avut cele mai mari ocazii în faţa sud-americanilor. Mijlocaşul lui Stuttgart a reuşit să trimită mingea în poartă, dar reuşita sa a fost anulată!

Caseta tehnică a meciului din martie 2014:

România: Tătăruşanu (Pantilimon 46) - Măţel (Luchin 75), Dr. Grigore, Gardoş, Raţ - Bourceanu, Pintilii - Maxim (Torje 46), Chipciu (Grozav 88), Tănase (C. Lazăr 56) - Marica (Rusescu 67)
Selecționer: Victor Pițurcă

Argentina: Romero - Zabaleta, Basanta, Fernandez, Rojo - Gago (Biglia 56), Mascherano, Di Maria (Rodriguez 89) - Messi, Higuain (Lavezzi 78), Aguero (Palacio 56)
Selecționer: Alejandro Sabella

Un fotbalist din Africa, peste Messi și Cristiano Ronaldo în clasamentul pentru Gheata de Aur în acest sezon!... Revista presei sportive, 21.03.2018: zi mare pentru naționala U19 a României; Legenda Raul, antrenor la Real Madrid B; ”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x