Antena Căutare

Roger Federer, eliminat in turul III la Indian Wells

Roger Federer, numarul 1 mondial, a fost eliminat in turul trei la Indian Wells de cipriotul Marcos Baghdatis, scor 5-7, 7-5, 7-6 (7/4), dupa ce a avut trei mingi de meci.

In optimile de finala, Baghdatis, favoritul 27, il va intalni pe spaniolul Tommy Robredo (numarul 18). "Este o mare victorie. Sunt fericit ca m-am intors pe teren si ma bucur de joc", a declarat cipriotul, care si-a marcat revenirea in prim plan printr-o victorie de prestigiu, prima din cariera impotriva numarului 1 mondial.

Federer, care a condus cu 4-1 in ultimul set, a avut trei mingi de meci, dar nu a putut concretiza nici una. Este pentru prima oara din mai 2006, in finala turneului de la Roma contra lui Rafael Nadal, cand elvetianul a pierdut un meci in care a avut o minge de meci.

"Am facut lucruri bune, dar si rele in acest meci. Am facut un meci oarecum bun, dar si alegeri proaste pe final", a declarat Federer, care in turul doi trecuse de romanul Victor Hanescu.

gsp.ro

Romania a ratat prezenta la turneul final al Ligii Mondiale de polo... Oltchim si-a amanat meciul cu "U" Jolidon Cluj, din Liga Nationala de handbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x