Antena Căutare

Scandal cu miros de alcool la Steaua! Matei si Nikolici au reusit sa zdruncine linistea care se asternuse in Ghencea

Matei si Nikolici au petrecut toata noaptea intr-un club din Bucuresti iar la plecare au avut mari probleme din cauza starii in care se aflau. Becali e suparat rau pe stelisti, iar Reghecampf promite ca cei doi vor plati pentru ca au calcat stramb.

A fost noapte de petrecere pentru stelistii care nu au plecat la nationala. Nikolici, Matei, Tanase, Martinovici dar si Mihai Stoica au petrecut intr-un club pana la ora 5:00 dimineata, timp in care au consumat mai multe sticle de vodca. A fost mai greu la plecare, cand lui Gabi Matei si Nikolici li s-a facut rau si au oprit taxi-ul cu care se duceau acasa pentru a voma. Mai mult, un prieten al celor doi a facut pacatul capital: a urinat pe gardul unei biserici.

Cei doi stelisti problematici au 22 de ani si au fost deja amenintati de Becali sa o lase mai usor cu bautura dar au calcat din nou stramb. Laurentiu Reghecampf a promis ca petrecaretii vor fi pedepsiti cu o amenda, dar patronul clubului din Ghencea crede ca nici macar o sanctiune financiara nu ii poate trezi la realitate pe Matei si Nikolici.

"Le-am zis sa aiba grija, ca toti o sa fie cu ochii pe ei. I-am avertizat inca de acum trei luni, cand a fost povestea cu Tanase, Chipciu si Costea la Mamaia. Vom avea o discutie maine cu ei, o sa-i intreb si pe ei, sa vedem cum explica. Sambata dimineata am avut un antrenament foarte puternic si apoi le-am dat doua zile liber. Oricum, o sa plateasca o amenda deoarece au gresit prin ceea ce au facut. Niciodata nu voi fi de acord cu asa ceva!" (Laurentiu Reghecampf, antrenor Steaua).

Romania - Olanda va bate recordul de asistenta all-time pe Arena Nationala! S-au vandut deja 52. 348 de bilete! Disputa ... Romania-Olanda in direct la Antena1, maine de la ora 21:00! Urmareste liveVIDEO SI liveTEXT pe a1.ro! Consuelo sau Sylvi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x