Antena Căutare

Romania - Turkmenistan 4-0/ Am invins locul 147 in ierarhia FIFA

Nationala de fotbal a Romaniei a castigat primul meci oficial din 2012 impotriva reprezentativei Turkmenistanului, scor 4-0. Golurile nationalei tricolore au fost marcate de Marius Niculae (3, 90 - penalty) si Cristi Tanase (47 si 51)

In momentul in care arbitrul a fluierat incheierea primei reprize, terenul a ramas in bezna totala. Dupa ce timp de aproape 10 minute cele doua echipe au jucat cu un singur stalp al nocturnei activ, la pauza, toate becurile au cedat.

Dupa 3 minute in care terenul a fost lasat in bezna, organizatorii au reusit sa reporneasca nocturna, dar nu la capacitate maxima. Turkmenistan, locul 147 in clasamentul FIFA, nu a expediat niciun sut pe poarta romana


Cum s-au marcat golurile:

Niculae a deschis scorul cu un sut din intoarcere ('3), Tanase a dublat avantajul in startul reprizei secunde ('46), a reusit al doilea gol 5 minute mai tarziu, iar atacantul lui Dinamo a inchis tabela, transformind un penalty obtinut tot de el (90+1).


"Am intrat mai greu in meci, de aceea nu am jucat asa cum ne-am dorit in prima parte. In repriza a doua, am inscris de trei ori, iar lucrurile au revenit la normal. Turkmenistan a fost adversarul de care aveam nevoie, in acest moment, in care abia am reluat pregatirile. Nu stiu cati din jucatorii de aici, din cantonamentul din Antalia, vor fi in toamna, in lotul pentru preliminariile CM... Eu pentru acest lucru ii pregatesc: sa fac o noua echipa nationala" - Victor Piturca, antrenor Romania, pentru DigiSport.

Piturca a folosit urmatorii jucatori: Tatarusanu - Papp, Gaman (Dragos Grigore), Chiriches, Grecu - Chipciu (Roman), Pintilii (Gardos), Neagu (Bourceanu), Tanase (Bumba) - Goga (L. Marinescu) - Marius Niculae.

foto: gsp.ro

Fostul campion mondial la karate, Pavel Vancea, s-a sinucis... Nationala de polo a Romaniei s-a calificat la turneul preolimpic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x