Antena Căutare

Cristiano Ronaldo doboară record după record la Cupa Mondială! Și arbitrii au rămas impresionați de portughez. Ce i-a cerut americanul Mark Geiger

Cristiano Ronaldo este numărul 1 și la Cupa Mondială. După ce a dominat fotbalul la nivel de UEFA Champions League în ultimele sezoane, câștigând trei trofee consecutive cu Real Madrid, performanțe care l-au împins și spre 5 Baloane de Aur, starul portughez bate record după record și în Rusia.

Cristiano Ronaldo a pășit în cărțile de istorie ale fotbalului încă din meciul cu Spania, din debutul grupei B de la Campionatul Mondial. Starul lui Real Madrid a marcat de 3 ori și a ajuns la al 51-lea hat-trick din carieră!

Apoi, ieri, în victoria Portugaliei cu Maroc, 1-0, Cristiano Ronaldo a bifat o nouă bornă istorică! . Prin golul marcat în prima repriză, Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din Europa la nivel internațional. În acest moment, doar iranianului Ali Daei, cu 109 goluri, este peste lusitan la nivel mondial.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu doar fanii și statisticienii din întreaga lume sunt impresionați de Cristiano Ronaldo, ci și arbitrii. Americanul Mark Geiger, cel care a condus la centru meciul Portugalia - Maroc, ar fi fost mai mult decât impresionat de legenda portugheză.

Un jucător al Marocului a făcut acuzații extrem de grave după meci. Nordin Amrabat l-a acuzat pe arbitrul Geiger că nu a fost imparțial și că este fanul lui Cristiano Ronaldo. Americanul ar fi demonstrat asta cu fapte.

”Nu știu cu ce este el obișnuit, dar era foarte impresionat de Cristiano Ronaldo. În plus, am auzit de la Pepe că la pauză arbitrul a întrebat dacă poate primi tricoul lui Cristiano Ronaldo. Despre ce vorbim? Așa ceva la Cupa Mondială? Aici nu suntem la circ.” a spus Amrabat.

Biletul Zilei 21.06.2018! Meciurile de la Cupa Mondială au adus câștigul!... Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Super-meciurile din Rusia ne aduc un pont excelent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x