Antena Căutare

Ronaldo facea sex in vestiar, imediat dupa meciuri. Marca si doua "goluri"

Primul mare "Dintos" reusea sa "inscrie" chiar in vestiar, dupa plecarea colegilor. Uneori si de doua ori!!! Fortele de ordine l-au parat, dar presedintele de atunci al catalanilor, Josep Luis Nunez, l-a "acoperit"

"Ma, voi chiar nu intelegeti ca are numai 20 de ani si trebuie sa se distreze si el?""Da, da chiar in vestiar?""Ei, asta e, se pare ca-i mai nebunatic, inchideti si voi ochii!". Dialogul se poarta intre Josep Lluis Nunez, presedintele Barcelonei, si unii dintre angajatii clubului. Baietii l-au prins la "antrenamente" pe Ronaldo, chiar in vestiar, desi meciul se incheiase de o ora. Suntem in 1996.

Despre Ronaldo, primul mare "Dintos", s-a spus ca marca din orice pozitie. Conform unor informatii aparute in "De puertas adentro", o carte ce prezinta cei 113 ani de istorie ai clubului catalan, in 1996 "Ronnie" a fost prins, cu doua printese, chiar in vestiar. Fortele de securitate au asteptat ca toti jucatorii sa plece, dar au vazut ca Ronaldo intarzia. De fapt, trecuse mai bine de o ora de la terminarea jocului cand s-au dus sa vada ce se petrece. Jucatorul se afla in compania a doua "fotbaliste", care-l ajutau sa-si revina dupa efort. Totul a ajuns la urechea presedintelui Nunez care a decis, insa, sa inchida ochii, motivand ca brazilianul nu este "copt".

Ronaldo a evoluat la FC Barcelona in 37 de partide in campionat, marcand 34 de goluri. Per total, "Dinti" a punctat de 61 de ori in 64 de meciuri, avand o medie de 0,95 goluri / meci.

Banel Nicolita a fost fanul numarul 1 pentru Steaua la meciul cu CFR... Campania ''Secunda-Viata'' pentru Mihaita Nesu a fost premiata la un festival de publicitate. Vezi aici ce premiu a prim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x