Antena Căutare

Rugby/ Rusia - Romania 21-21

Echipa nationala de rugby a Romaniei a remizat cu Rusia, la Soci, scor 21-21, intr-o partida contand pentru calificarea la Cupa Mondiala, desi avea nevoie de o victorie la peste 9 puncte in partida cu rusii.


Rusii au punctat la prima greseala din defensiva romanilor, atunci cand aripa Gvozdovsky a reusit un eseu dupa o patrundere in viteza pe partea stanga.

La pauza scorul a fost de 18-8 pentru rusi, stejarii reusind sa inscrie singurul eseu al primei reprize prin Ionut Botezatu.

In repriza secunda, stejarii au schimbat tactica si rezultatele nu au intarziat sa apara. Romanii au restabilit egalitatea pe tabela de marcaj, insa Rusia a revenit la conducere dupa o lovitura de pedeapsa transformata de Kusnarev. In cele din urma elevii antrenati de Lairle Serge au izbutit sa egaleze din nou prin Clafeteanu.

Romania a tremurat serios in finalul meciului pentru rezultatul de egalitate, dupa mai multe atacuri in forta ale rusilor.

Pentru stejari urmeaza un program infernal, urmand sa dea piept cu Georgia, pe 13 martie, la Bucuresti, si Portugalia, o saptamana mai tarziu, la Lisabona.

In clasamanet, pe primul loc se afla Georgia(nu mai poate pierde calificarea directa la Cupa Mondiala) cu 23 de puncte, urmata de Rusia, cu 21 puncte, si Portugalia cu 14 puncte, dar cu un meci ramas de disputat. Echipa Romaniei ocupa locul patru, cu 14 puncte, insa mai are un meci restanta de disputat cu Spania.

La Cupa Mondiala se califica direct primele doua clasate, in timp ce formatia de pe locul trei va juca un turneu de recalificari.

Norvegia, campioana olimpica la biatlon, la stafeta 4x7,5 km... Liga a II-a/ Rezultatele inregistrate in etapa a 18-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x