Antena Căutare

S-a aflat motivul real al plecării lui Zinedine Zidane de la Real Madrid! Ce s-a întâmplat cu o seară înainte de demisie între Zizou și Perez

Zinedine Zidane șoca lumea fotbalului, pe 31 mai 2018, atunci când își anunța plecarea de la Real Madrid. Era o plecare neanunțată de nimeni, venită după 3 ani plini de trofee, recorduri și laude pe bandă rulantă.

”Am decis să nu mai continui alături de Real Madrid. După 3 ani am decis că e nevoie să o iau pe alt drum. Datorez multe acestui club. Cred că echipa are nevoie de o schimbare. Am luat decizia pentru că iubesc acest club, iubesc oamenii de aici. E nevoie de o nouă voce la echipă, alt mod de lucru”, erau cuvintele diplomatice spuse de Zidane la conferința de presă de acum o săptămână.

Treptat, presa iberică și internațională au încercat să intre în dedesubturi și să afle motivele reale ale plecării lui Zidane de pe Bernabeu. Rând pe rând, jurnaliștii au venit cu fel și fel de scenarii. S-a spus că Zidane a plecat din cauza ”delăsării din campionat și cupă”. Apoi s-a mers pe ideea că Zizou ar fi la cuțite cu vedetele echipei. Ieri, un jurnalist iberic a spus că Zidane ar fi avut un conflict de natură aproape fizică cu un jucător.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În realitate, se pare că ruptura s-a produs la cel mai înalt nivel al clubului. Conform The Sun, cu o seară înainte de demisia lui Zidane de la Real, între francez și președintele Florentino Perez ar fi avut loc un duel verbal aprig pe tema transferurilor.

Conflictul dintre cei doi a apărut în momentul în care Perez ar fi dorit cu tot dinadinsul să-i aducă la Real pe Hazard și De Gea. De fiecare dată însă Zidane s-a opus și a spus că echipa nu are nevoie de niciun transfer. Disputa de pe 30 mai s-a încheiat abrupt, cu Zizou exclamând: ”Treaba mea la echipă s-a terminat! De acum preiei tu frâiele!”, i-ar fi spus antrenorul președintelui.

”Zizou” a preluat-o pe Real Madrid pe 4 ianuarie 2016, după ce Rafa Benitez a fost demis de Florentino Perez. Antrenorul francez a câştigat 9 trofee alături de madrileni, printre care se numără trei Champions League consecutive (2016, 2017, 2018). În sezonul 2016-17, ”Zizou” a devenit campion al Spaniei cu Real Madrid. Antrenorul de 45 de ani a petrecut 878 de zile pe banca tehnică a “galacticilor”.

România - Finlanda, ora 20:30! Ultimul test înainte de startul în Liga Națiunilor. Lotul lui Cosmin Contra pentru meciul... Biletul Zilei 06.06.2018! Încă un bilet câștigător oferit pe meciurile de miercuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x