Antena Căutare

Sahtior - FC Timisoara 2-2

In prima mansa a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, Sahtior Donetk, detinatoarea Cupei UEFA, si FC Timisoara au incheiat la egalitate, 2-2.

Cotati cu sanse mici la obtinerea unui rezultat pozitiv, banatenii si-au vandut scump piele in Ucraina si au obtinut un egal cu goluri, 2-2, rezultat care le ofera, cel putin teoretic, prima sansa la calificare.

Dupa un inceput echilibrat de meci, Gigel Bucur a deschis scorul la jumatatea primei reprize, iar Timisoara a intrat in avantaj la pauza, 1-0.

Ucrainienii au gasit raspunsul abia dupa pauza, Gladky egaland cu o lovitura de cap in minutul 61, dupa o neatentie a fundasului dreapta de la Timisoara, Eder Bonfim.

Bucur a reusit dubla in minutul 80, dar minunea a durat doar sase minute, Fernandinho reusind sa egaleze cu un sut plasat, din afara careului mare.

In ciuda unei usoare dominari a lui Sahtior, cele doua formatii au incheiat la egalitate, 2-2, iar calificarea se va decide la Timisoara, saptamana viitoare.

Sahtior:
30. Piatov - 33. Srna, 5. Kucher, 32. Ischenko (27. Chygrynskiy '46), 13. Sevchuk (21. Gladki '46) - 3. Hubschmann, 7. Fernandinho - 11. Ilsinho, 8. Jadson, 22. Willian - 17. Luiz Adriano (77. Aghahowa '81). Antrenor: Mircea Lucescu.

FC Timisoara: 29. Pantilimon - 2. Bonfim, 28. Cisovsky, 6. Nibombe, 10. Art. Karamyan - 11. Arm. Karamyan, 5. Alexa (7. Stancu '71), 55. Bourceanu, 77. Curtean - 18. G. Bucur (23. Cl. Ionescu '90+1), 9. Parks (27. Magera '27). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

"A fost un meci extrem de dificil, trebuie sa credem in sansa noastra, avem o sansa mica, dar exista. Eu cred ca se poate. Ar fi o performanta deosebita sa ne calificam in Europa League, trebuie sa fi realisti inainte de toate. Sansele raman aceleasi si dupa acest 2-2, Sahtior joaca la fel de bine si acasa si in deplasare. Au jucatori de mare valoare care pot hotara de unii singuri un meci. In aparenta am putea avea un avantaj prin faptul ca vom mai juca un meci oficial in campionat. Sper sa avem alt ritm la Timisoara si sa putem sa alergam si dupa minutul 70", a declarat Nelutu Sabau, antrenor FC Timisoara.
amosnews.ro
Lista stranieriilor convocati pentru amicalul cu Ungaria... Marin Condescu: "Murim de foame si tot nu dam jucatori la Dinamo"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x