Antena Căutare

Scandal la Dinamo: N'Doye si Bratu trimisi la echipa a II-a/ Alti cinci jucatori au plecat din cantonament

Sefii lui Dinamo par sa nu mai tolereze iesirile in decor ale lui Ousmane N'Doye si au decis retrogradarea senegalezului la echipa secunda pe o perioada nedeterminata!


Managerul general al gruparii din Stefan cel Mare, Florin Prunea, dezvaluie pentru gsp.ro ca jucatorul va fi trimis la Dinamo II pe o perioada nedeterminata si ca nu va face parte din lot pentru jocul cu Gloria Bistrita, de sambata.

"Ousmane a plecat deja acasa, nu va face parte din grupul deplasat de noi la Bistita. I-am luat bilet de avion, el va fi integrat in programul echipei secunde. Decizia a fost luata in conformitate cu regulamentul de ordine interioara al clubului, iar cand ne intoarcem la Bucuresti vom vedea ce masuri se mai impun", a declarat Florin Prunea.


UPDATE/ "Nu am fost la discoteca, ci la Yssouf Kone de la CFR Cluj, la el acasa, ca sa mancam mancare africana. Nu puteam sa merg in dicoteca, pentru ca eram in papucii de la Dinamo", se apara N'Doye, mijlocas Dinamo.

Bostina si Alexe s-au alaturat si ei protestului inceput de Bratu, Adrian Cristea, Zicu si Margaritescu, parasind cantonamentul echipei de la Cluj. Toti sint acum in afara echipei, iar dupa ce va avea loc o sedinta a sefilor din Stefan cel Mare vor fi exclusi din lotul "ciinilor"!

Protestul dinamovistilor a inceput dupa ce Florin Bratu a criticat dur escapadele lui Ousmane N'Doye si felul in care acesta este protejat la fiecare derapaj.

Ultima problema cauzata de senegalez a fost aseara, cind a petrecut alaturi de Diabate si Djakaridja Kone, in ciuda eliminarii din Cupa Romaniei, 1-2 cu CFR Cluj.

Bratu a parasit azi la prinz Clujul si a revenit la Bucuresti, sustinind ca va fi urmat si de alti jucatori, nemultumiti de starea de lucruri de la Dinamo. Situatia a luat amploare, astfel ca sint deja sase jucatori care au plecat din cantonament!

Atacantul dinamovist Florin Bratu spune ca va organiza marti o conferinta de presa alaturi de altti coechipieri in care va vorbi despre ceea ce se intimpla la gruparea din Stefan cel Mare.

"Am luat decizia de a juca la echipa secunda, nu am fost exclus din lot asa cum s-a spus. Le multumesc celor 5 sau 6 jucatori care mi se vor alatura in aceasta seara, astept sa vina managerul meu, Giovani Becali, si marti vom organiza o conferinta de presa in care vom spune totul despre ce se intimpla la Dinamo", a spus Florin Bratu.


Alexandra Dulgheru, calificata in semifinale la Barcelona... Barcelona - Deportivo 3-0/ Catalanii, de neoprit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x