Antena Căutare

Sediul Primăriei din Los Angeles, iluminat în violet şi auriu, în semn de omagiu pentru Kobe Bryant. Dallas Mavericks anunţă retragerea tricoului cu numărul 24

Sediul Primăriei din Los Angeles a fost iluminat, duminică seară, începând cu ora 8.24, în violet şi auriu, în semn de omagiu pentru Kobe Bryant.

Primarul oraşului Los Angeles, Eric Garcetti, a anunţat că sediul a fost iluminat în aceste culori în onoarea lui Kobe Bryant, a fiicei lui şi a celorlalte victime ale accidentului de elicopter.

Lights for a legend.

Los Angeles City Hall lit in purple and gold starting at 8:24 p.m. this evening in honor of Kobe Bryant’s storied championship career and in memory of Bryant, his daughter, Gianna, and all who perished in today’s tragedy.

— Mayor Eric Garcetti (@MayorOfLA)

Gruparea din NBA Dallas Mavericks va retrage tricoul cu numărul 24, număr purtat de Kobe Bryant când a jucat la Los Angeles Lakers.

"Moştenirea lui Kobe a depăşit lumea baschetului şi am decis ca numărul 24 de nu mai fie purtat la Dallas Maverick", a declarat Mark Cuban, proprietar al grupării.

După retragerea lui Bryant, LA Lakers a retras tricourile cu numerele 8 şi 24 purtate de acesta de-a lungul carierei.

Dallas Mavericks Owner Mark Cuban issued the following statement on the passing of Kobe and Gianna Bryant.

— Mavs PR (@MavsPR) Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, au încetat din viaţă, duminică, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Potrivit Federal Aviation Administration, aparatul fusese fabricat în 1991 şi era înregistrat pe numele societăţii Island Express Holding Corp.

Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor.

Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată.

Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers.

El era căsătorit cu Vanessa şi aveau împreună patru fete, Natalia, 17 ani, Gianna, 13 ani, Bianka, trei ani, şi Capri, născută în iulie 2019.

Sursa : news.ro

Stan Wawrinka, în sferturi la Australian Open, după ce l-a eliminat pe Daniil Medvedev... Australian Open: Nicholas David Ionel, calificat în optimi la dublu, la juniori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x