Meniul servit la nunta fastuoasă a Simonei Halep cu Toni Iuruc a fost divers, iar invitații au putut comanda de la sarmale, piept de rață, piperchi (preparat tradițional machedonesc), până la preparate alese cum ar fi caracatiță și mușchi argentinian.
Dar nu este tot, din meniu nu au putut lipsi scoicile, tartarul, foie gras cu trufe, piure de năut cu muguri de pin și alte delicatese care pot fi văzute în lista de mai jos.
Ce meniu au avut Simona Halep și Toni Iuruc la petrecerea de nuntă
Meniul de la masa de nuntă a fost conceput pentru toată lumea, astfel invitații au avut de ales dintr-o multitudine de preparate ba tradiționale, ba care se găsesc în restaurantele de lux și nu sunt mâncate oricând.
Ca la orice nuntă românească, de pe masă nu au lipsit sarmalele și preparatele arhicunoscute, însă invitații Simonei Halep au putut alege și mâncăruri sofisticate cum ar fi peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche, potrivit digisport.ro.
Invitații s-au putut delecta din preparate, în timp ce ascultau muzica cântată de Loredana la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc.
„Corner tradiţional românesc”, primul fel din meniul de la nunta Simonei Halep
- mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
- plăcinte Machedoneşti servite cu lapte bătut
- salată de vinete servită cu ardei copţi
- zacuscă de legume
- piperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
- piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
- platou de crudităţi
Aperitiv, scoici Saint Jaques și alte tipuri de tartar pe masa invitaților de la nuntă
- scoici Saint Jaques şi trei tipuri de tartar.
- piept de raţă cu Chutney de mango
- terină de foie gras cu trufe tartar de vită cu chips de cartofi dulci
- tartar de ton cu biscuiţi de miso
- scoici Saint Jaques cu sos de unt şi citrice
- tartar de langustine cu îngheţată de avocado şi vanilie
Peşte combinat cu caracatiță, servit în meniul de la nunta Simonei cu Toni Iuruc
- peşte alb Corvina şi caracatiţă servite pe un pat de ridiche
- piure de broccoli şi vinegretă de mango
- Sarmale
- în foi de viţă
- în foi de varză
Citește și: Cine sunt fostele soții ale lui Toni Iuruc. Partenerul Simonei Halep a mai fost căsătorit de două ori
Carne, mușchi argentinian pe masa invitaților de la petrecerea de nuntă
<>
- muşchi de vită maturat de origine Argentina cu sare roz de Himalaya şi piept de porumbel
- langustină servită cu sparanghel, sos brun şi dulceaţă de cireşe cu zmeură
De asemena, pe lângă preparatele menționate, invitaţii au la dispoziţie şi un „sushi bar station”, iar pe mese au putut găsi o selecţie de blinis cu icre negre, potrivit Libertatea.
Din meniu a lipsită mămăliguța, smântâna, ardeii iuți și ciorba.
Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele miercuri, începând cu ora 16:00, în fața ofițerului de stare civilă. Simona Halep a strălucit în ziua cununiei într-o rochie crem.